Magimix introduceert superstomer

Magimix introduceert een multifunctionele stoomkoker: de Magimix Cuiseur Vapeur, een culinaire stoomtrein.

Magimix introduceert een multifunctionele stoomkoker: de Magimix Cuiseur Vapeur, een culinaire stoomtrein.

Deze stoompan ziet eruit als een gewone pan, maar biedt veel meer mogelijkheden. Met deze 'culinaire stoomtrein' is het mogelijk om met behulp van multifunctionele kommen meerdere gerechten tegelijk klaar te stomen zodat smaken harmonieus samenkomen. Met de Magimix stoomkoker is het mogelijk om meerdere programma’s te benutten, voor het stomen op verschillende temperaturen. Handig als je vis, vlees, rijst wilt stomen of een gerecht wilt opwarmen. Stel een tijd in op de instelbare klok en u heeft er geen omkijken naar.

 

Stomen is lekker en gezond. Smaak, geur, kleur, vitamines en mineralen blijven beter behouden. De stoomkoker staat niet alleen voor gezond koken, maar ook voor koken met plezier. Mosselen in witte wijnsaus, knapperige groenten of zacht chocoladegebak? Al deze gerechten kunnen op stoom worden bereid.

Magimix Cuiseur Vapeur
De Magimix Cuiseur Vapeur is dubbel uitgerust met een glazen deksel inclusief handgreep en twee roestvrijstalen kommen met een royale inhoud van maarliefst 5,5 liter elk. De bovenkom heeft een uitneembare bodem, waardoor de inhoud van de onderschaal kan worden vergroot. Ook grote ingrediënten zoals kip, artisjokken, bloemkool passen er moeiteloos in. U kunt de twee schalen natuurlijk ook gebruiken om verschillende gerechten te stomen. Plaats in dat geval de ingrediënten met de langste kooktijd in de onderste schaal.

De stoomkoker is standaard voorzien van een warmhoudfunctie. Een multifunctionele kom voor bijvoorbeeld het opwarmen van gerechten of het koken van rijst wordt standaard meegeleverd.

Meer informatie: www.magimix.nl.

Publicatiedatum: 10 mei 2012

reacties
anderen bekeken ook

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Nachtmann whisky glazen

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

N.A.C. gietijzeren collectie

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie