Lekker eten begint in de pan


Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Helemaal passend bij deze trend van eerlijke en goede voeding, horen de keukengeheimen. Bijzondere en verrassende recepten dus, maar ook de gereedschappen om al het lekkers te bereiden. De gietijzeren pannen van Salt & Pepper bijvoorbeeld. Voor professional en thuiskok zijn ze een eerste stap naar succes.

 

Degelijk en stoer is het assortiment kookpotten en grillpannen van Culinarion. In diverse formaten en vormen en uitgevoerd in dieprood of fraai wit zijn ze hét begin van culinaire hoogstandjes. Het grote geheim….? Dat zal de kok natuurlijk niet verklappen, maar het heeft geheid te maken met de verdikkingen in de deksels. Hierdoor loopt tijdens het bakken, braden of koken condens terug in de pan. Waardevol vocht om vlees extra smakelijk en sappig te houden, of om stoofschotels heel langzaam op smaak te laten komen.

Op het fornuis zijn de pannen een item van robuuste schoonheid. Die berg je niet op, die zijn te mooi om te verstoppen. Deze pannen zijn stoer en professioneel tegelijk. En altijd omgeven met dat grote geheim: welk lekkers ligt er onder de deksel vandaag?

De Culinarioncollectie bestaat uit een gietijzeren grill/braadpan, 28 x 28 cm, een rechthoekige kookpotten met een doorsnede van 28 cm en twee vierkante kookpotten van 28 en 24 cm.

Verkoop- en productinfo: Salt & Pepper, www.s-and-p.eu.

Publicatiedatum: 4 maart 2011

AANBEVOLEN

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

Nachtmann whisky glazen

Een goede whisky drink je in de Nachtmann whisky glazen. Dit zijn accessoires vo...

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Heerlijk met een grote bak popcorn op de bank een film kijken. Ontdek de leukste...

Advertentie