Lekker eten begint in de pan

Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Consumenten hebben iets over voor pure en intense smaken, maar ook voor veilig en verantwoord voedsel. Kwaliteit op het bord is ons wat waard.

Helemaal passend bij deze trend van eerlijke en goede voeding, horen de keukengeheimen. Bijzondere en verrassende recepten dus, maar ook de gereedschappen om al het lekkers te bereiden. De gietijzeren pannen van Salt & Pepper bijvoorbeeld. Voor professional en thuiskok zijn ze een eerste stap naar succes.

 

Degelijk en stoer is het assortiment kookpotten en grillpannen van Culinarion. In diverse formaten en vormen en uitgevoerd in dieprood of fraai wit zijn ze hét begin van culinaire hoogstandjes. Het grote geheim….? Dat zal de kok natuurlijk niet verklappen, maar het heeft geheid te maken met de verdikkingen in de deksels. Hierdoor loopt tijdens het bakken, braden of koken condens terug in de pan. Waardevol vocht om vlees extra smakelijk en sappig te houden, of om stoofschotels heel langzaam op smaak te laten komen.

Op het fornuis zijn de pannen een item van robuuste schoonheid. Die berg je niet op, die zijn te mooi om te verstoppen. Deze pannen zijn stoer en professioneel tegelijk. En altijd omgeven met dat grote geheim: welk lekkers ligt er onder de deksel vandaag?

De Culinarioncollectie bestaat uit een gietijzeren grill/braadpan, 28 x 28 cm, een rechthoekige kookpotten met een doorsnede van 28 cm en twee vierkante kookpotten van 28 en 24 cm.

Verkoop- en productinfo: Salt & Pepper, www.s-and-p.eu.

Publicatiedatum: 4 maart 2011

reacties
anderen bekeken ook

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Nachtmann whisky glazen

vers gebrande koffiebonen Emporio

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie