Foto: press_2013//kmix-toaster-magenta-kenwood.jpg

Kleurige keukenaccessoires

Bij de inrichting van de keuken spelen accessoires een belangrijke rol. Het kan het geheel namelijk helemaal afmaken.

Guido van Loon

Bij de inrichting van de keuken spelen accessoires een belangrijke rol. Het kan het geheel namelijk helemaal afmaken. www.amara.com

Er is een keur aan apparaten op de markt die u het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maken en er bovendien stijlvol uitzien. Hier een aantal voorbeelden om alvast inspiratie op te doen.

Sneller, beter en gelijkmatiger

Het Zwitserse Solis heeft een nieuwe generatie blenders op de markt gebracht met een revolutionaire techniek. Het gepatenteerde 'mes en komsysteem' zorgt voor een sneller, beter en gelijkmatiger resultaat in vergelijking tot de traditionele blenders. Daarnaast is het hoogwaardige design ook doorgevoerd in deze serie, die is uitgevoerd in hoogwaardig rvs.
Solis

Toasten maar

Een aanwinst in de populaire kMix-lijn van Kenwood is de toaster. Deze 900 Watt toaster voor twee sneden brood wordt geleverd met een rvs broodjesrek, een rvs kruimellade en variabele instellingen voor de bruiningsgraad. Verder beschikt de kMix over een Peek & View functie. Daarmee kunnen de broodjes op ieder moment uit de apparaat gehaald worden om te zien hoe het roosteren verloopt, zonder dat daarbij het gekozen programma wordt afgebroken.
Kenwood

Limoengeel

De Artisan® mixer/keukenrobot van KitchenAid is hipper dan ooit: in modieus limoengeel én met een nieuw accessoire om zes verschillende soorten holle deegwaren te bereiden. De Artisan® mixer/keukenrobot is een absolute meerwaarde voor uw keuken en is bovendien perfect af te stemmen op uw persoonlijke smaak. Naast de traditionele kleuren zwart, grijs, wit, rood en meer innovatieve tinten als ijsblauw en roze is de Artisan® mixer/keukenrobot nu ook verkrijgbaar in limoengeel.
KitchenAid

Perfecte melkschuim

De Lattissima Premium is het antwoord van Nespresso op de toenemende vraag naar koffierecepten met melk. Liefhebbers kunnen in een handomdraai de lekkerste latte macchiato of cappuccino met het perfecte melkschuim maken. Het design van de Lattissima Premium is nog strakker dankzij de elegante metalen behuizing. De eveneens metalen bedieningstoetsen zijn voorzien van functieaanduiding om het gebruiksgemak van de one-touchbediening te vergroten.
Nespresso

Reacties