string(3) "tgi"

Princess 182037 Smart Aerofryer

Steeds meer producten in ons huis worden slim. Hierbij kon de Aerofryer van Princess niet achterblijven. De innovatieve Slimme Aerofryer kan gekoppeld worden aan jouw smartphone. In de HomeWizard Kitchen app kun je Princess recepten opslaan en versturen naar de Aerofryer.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ben Jennice, wij hebben een gezin van 4 personen en vaak eten er mensen gezellig met ons mee. Dus ik ben erg benieuwd naar deze Aerofryer.

De eerste indruk

Hij ziet erg mooi uit, compact met rvs afwerking. Maar echt benieuwd ben ik natuurlijk naar hoe hij werkt. Kan hij echt mijn frietpan vervangen?

Te bedienen met een app

Het apparaat kun je zowel handmatig bedienen. Daarnaast kun je ook met programma's werken die je kunt uploaden met de app op je telefoon. Verder kun je met de app de tijdinstelling en temperatuur instellen. Dit vind ik een erg leuke toevoeging. Wij frituren namelijk vaak in de schuur, dus als je dan een melding krijgt, is dat erg handig.

Eenvoudig te bedienen

Makkelijk en eenvoudig te bedienen op het apparaat en via de app. Hij is erg snel op temperatuur en bovendien maakt het apparaat weinig geluid. De connectie tussen telefoon en apparaat was niet zo eenvoudig in te stellen. Je moet hier echt de handleiding bijhouden en heel secuur de beschreven stappen opvolgen. Dan lukt het uiteindelijk wel. En: zodra het eenmaal werkt gaat het prima, en is het heel handig dat de app er is.

Smaak

De smaak van de producten hangt erg af van de kwaliteit van de producten die je gebruikt. De patat was volgens de gebruiksaanwijzing klaar en krokant maar de smaak verschilt per merk. Dit geldt ook voor de bitterballen, kaassoufles enz. Maar ik (en dat geldt ook voor de rest van mijn gezin) ben zeker niet ontevreden.

Onderhoud

Het rooster op de bodem van de pan is makkelijk te verwijderen en daardoor is de pan makkelijk schoon te maken.

Conclusie

Ik ben erg blij met deze fryer. Wel vind ik deze pan, ondanks zijn 4,5 liter inhoud, wat aan de kleine kant voor het bereiden van eten voor een groter gezelschap. Dit komt omdat er, voor mijn gevoel in een frituurpan vaak meer patat of dergelijk past. Dat ligt niet zozeer aan de pan maar meer aan de bereidingswijze van de fryerproducten in het algemeen. Dus het is wel goed om daar rekening mee te houden. Een voordeel ten opzichte van mijn frituurpan is dat je geen last van geurtjes hebt. Al met al: een prima product die ook daadwerkelijk doet wat hij belooft.

.....
Reacties