Foto: press_2013/kitchenaid-mixer-artisan-kleur.jpg

KitchenAid keukenapparatuur voor de feestdagen

KitchenAid heeft het perfecte cadeau voor de feestdagen: geruisloze en praktische keukenapparatuur.

Een magische kerstavond, buiten een tapijt van verse sneeuw, binnen verspreiden de warme gloed van kaarsen en de geur van dennentakken… Je dekt de tafel met je fijnste linnengoed en mooiste servies. Straks komen vrienden en familie voor het diner bij je thuis.

Zeker voor kerstkoks met ambitie geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Er is een keukenhulp die je bij de bereiding van culinaire hoogstandjes niet in de steek laat. De KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot is de keukenhulp die je veel werk uit handen neemt. Jij bent het creatieve brein in de keuken, de Artisan mixer/keukenrobot de motor. Een graag geziene hulp en icoon in de keuken, in een kleur die bij jou en je keuken past.

Niet voor niets staat KitchenAid vaak op het verlanglijstje voor de Kerst.

Duurzaam & doeltreffend

Bovenal blijft de Artisan mixer/keukenrobot een degelijk en multifunctioneel keukentoestel. Hij heeft een planetair kneedsysteem en een grote mengkom met een ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij een sterke motor met directe aandrijving, werkt de Artisan praktisch geruisloos. De Artisan mixer/keukenrobot heeft drie basisaccessoires waarmee hij ingrediënten kneedt, mixt en mengt tot degen, soepen en sauzen. Met de verschillende optionele accessoires maalt, raspt en snijdt de Artisan mixer/keukenrobot op de meest efficiënte en geruisloze manier groenten, fruit, vlees, etc. De constructie is bovendien volledig vervaardigd uit gegoten metaal, waardoor hij heel stevig en duurzaam is.

Praktisch

• Adviesprijs: € 629 (kleuren), € 649 euro (roze), € 899 euro (chroom en geborsteld nikkel)

• 5 jaar garantie

• Vermogen: 300 W, 10 snelheden | gewicht: 10,65 kg

• Standaardaccessoires: standaard schenkschild, platte menghaak, deeghaak, draadgarde en standaardkom van 4,8 liter

• Optionele accessoires: voedselmolen, roterende rasp/schaaf, optionele trommels, fruit- en groentenzeef, citruspers, luxe pastarollerset, ravioli maker, bereidingsset voor holle, buisvormige deegwaren, pastadroogrek, roomijsmaker, worstvulapparaat, mengkommen van 3 en 4,3 liter, graanmolen, mixerhoes en kookboek.

In 27 kleuren

De KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot is verkrijgbaar in 27 kleuren: onyx zwart, appelcider, tingrijs, espresso, geborsteld nikkel, metaalchroom, chroom, oranje, zonnebloemgeel, pastelgeel, amandelwit, café latte, appelgroen, pistache, ijsblauw, turkoois, elektrisch blauw, kobaltblauw, lila, pruim, keizerrood, appelrood, frambozenijs, fuchsia, roze, wit en parelmoer.

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

Publicatiedatum: 7 november 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties