Foto: KitchenAid-Nespresss-Artisan

KitchenAid breidt assortiment koffieapparaten uit

KitchenAid verwent dit najaar de koffieliefhebber. Er komen twee nieuwe toestellen bij: de Artisan Nespresso en een KitchenAid filterkoffiezetapparaat.

KitchenAid verwent dit najaar de koffieliefhebber. Het assortiment koffieapparaten wordt in één klap met twee nieuwe toestellen uitgebreid: de Artisan Nespresso machine en een KitchenAid filterkoffiezetapparaat. Stuk voor stuk topproducten in hun segment. Eerder al dit jaar werd de personal coffeemaker geintroduceerd. Thuis ten volle genieten van een kop koffie naar eigen smaak, het kan dankzij KitchenAid.

Anno 2014 mag koffie wat meer zijn. Gespecialiseerde koffiebars zijn bezig met een opmars, en thuis wil de liefhebber graag ook een goede kop koffie maken. De een opteert voor een perfect gemaakte espresso, maar een groeiende groep kiest tegenwoordig weer voor de ouderwetse filterkoffie. En daar waar sommigen de tijd nemen en wachten op dat smakelijk kopje zwart goud niet erg vinden, kan het voor een ander niet snel genoeg gaan. KitchenAid heeft voor beiden de beste oplossing.

KitchenAid Artisan Nespresso

Samen met Nespresso heeft KitchenAid de krachten gebundeld voor de state of the art Artisan Nespresso. In amper 30 seconden is de Artisan Nespresso klaar voor gebruik. Zes instellingen zorgen altijd voor de juiste koffiesterkte en gewenste hoeveelheid. Het Nespresso capsulesysteem komt zo perfect en naar eigen smaak optimaal tot zijn recht. De Artisan Nespresso wordt verkocht inclusief Nespresso welkomstpakket en welkomstboekje. Het apparaat is verkrijgbaar in zes kleuren, met of zonder Aeroccino3 om warme melk of melkschuim te bereiden. Met Aeroccino kost de Artisan Nespresso €459,- zonder €399,-.

KitchenAid filterkoffiezetapparaat

De 'European Coffee Brewing Centre' in Oslo heeft het getest en goedgekeurd: het KitchenAid filterkoffiezetapparaat voor 2 tot 8 kopjes koffie. Het filterkoffiezetapparaat van KitchenAid brengt dankzij geavanceerde technologie het beste van de traditionele filterkoffie en de handmatige opschenkkoffie samen. Bijzonder is het waterreservoir dat direct boven de filterhouder hangt; het water blijft daardoor op optimale temperatuur als het bij de filter aankomt. Daarnaast druppelt het water via een geavanceerd patroon door de koffie en benadert daarmee de handmatige opschenkkoffie. Het volle aroma komt hierdoor perfect tot ontwikkeling. Het apparaat is voorzien van een timer dus KitchenAid maakt het mogelijk wakker te worden met de geur van vers gezette koffie. Het toestel biedt bovendien verschillende instellingen zodat smaakverschillen tussen types roostering ook echt geproefd worden. Het KitchenAid filterkoffiezetapparaat is verkrijgbaar in vier kleuren en kost €229,-.

KitchenAid personal coffeemaker

Forenzen, of ze nu reizen met het openbaar vervoer of de auto, houden gegarandeerd van de personal coffeemaker. Het apparaat brouwt koffie voor één persoon in een thermische reismok van 540 ml. Dankzij geoptimaliseerde filtertechnologie met elektronische temperatuurregeling zet dit persoonlijk koffiezetapparaat bijzonder rijke koffie. Koffie op eigen maat en smaak in een thermokop, de beste 'coffee to go'! Het handige toestel is verkrijgbaar in een keizerrode, amandelwitte en onyxzwarte uitvoering en kost €99,-.

Meer informatie: www.KitchenAid.nl

Publicatiedatum: 9 december 2014

Reacties