Foto: jura-koffiemachine-J500

JURA J500 koffiemachine

De ervaring van 20 jaar koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en design heeft JURA gebundeld in de gelimiteerde Celebration Edition, de J500.

TFT-display met Rotary Selection

De J500 heeft een intuïtief bedieningsconcept waarmee heel eenvoudig een koffiespecialiteit kan worden gekozen. Door aan de Rotary Selection te draaien, verschijnt op het TFT-scherm een uitgebreid assortiment koffiespecialiteiten waaruit een keuze kan worden gemaakt, van latte macchiato tot ristretto. Vervolgens is één druk op de knop voldoende om de machine de gekozen koffiespecialiteit te laten bereiden, zonder dat het kopje verplaatst hoeft te worden.

Traploos in hoogte verstelbare cappuccino- en koffie-uitloop

Zowel de cappuccino- als de koffie-uitloop zijn traploos in hoogte verstelbaar tot 153 mm. Dit maakt een optimale presentatie van de koffiespecialiteiten mogelijk.

Revolutionaire fijnschuimtechnologie

De koffiespecialiteiten met melk worden bekroond met perfect melkschuim. Dankzij de JURA-fijnschuimtechnologie heeft het melkschuim fijne poriën en is het vederlicht en zacht.

Stijlvol design

De J500 is met vakmanschap gemaakt van hoogwaardige materialen. Het front is uitgevoerd in een zilveren carbon-look en is prachtig om te zien. Het kopjesplateau van stijlvol glas maakt het beeld compleet.

Aroma+ molen

De J500 is voorzien van een Aroma+ molen. Deze molen brengt de smaak en het aroma van de bonen twee keer zo snel volledig tot ontplooiing.

Energie-efficiënt

Alle volautomatische koffiemachines van JURA zijn energiezuinig. Zo is ook de J500 voorzien van de Energie Spaar Modus (E.S.M.®) waarmee tot wel 40% energie kan worden bespaard. De gepatenteerde Zero Energy switch zorgt ervoor dat geen stand-by-energie wordt verbruikt.

JURA – If you love coffee

Adviesverkoopprijs: € 2.190,-

Meer informatie: www.jura.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties