Juicy colors in de keuken met de SOLIS Citrus Juicer Pro

23 Mei 2016

Met de SOLIS Citrus Juicer Pro pers je alle soorten citrusvruchten in enkele minuten tot de laatste druppel uit.


Het is de gezonde basis voor elke smoothie of gewoon een frisse start van de dag: verse juice. Hij is er nu in drie nieuwe ‘citrus’ kleuren en wordt daarmee de absolute eyecatcher in iedere keuken: groen, geel en oranje!

Tot de laatste druppel

Uit een onafhankelijke test* blijkt dat de SOLIS Citrus Juicer Pro circa 1,3 liter sap oplevert uit twee kilo sinaasappels. Een handpers levert nog geen liter sap op en doet er bovendien 3x langer over. Het geheim van de SOLIS Citus Juicer Pro is de unieke, speciaal vormgegeven Quadra-Fin™ sapkegel. Deze perst limoenen, citroenen, mandarijnen, sinaasappels en grapefruits tot de laatste druppel uit. Dankzij de grote persarm hoef je daar bovendien maar weinig kracht voor te zetten.
*Gepubliceerd in Telegraaf, november 2015

Sappen of smoothies?

Sappen en smoothies uit de blender, slow juicer of cituspers zijn ontzettend populair geworden. Maar wat is nou het gezondst: een juice of een smoothie? Dit hangt af van wat je er zelf graag uit wil halen: sap uit een juicer is geconcentreerder waardoor het een hogere dosis vitamines bevat. Een smoothie uit de blender bevat meer vezels, waardoor je langer verzadigd bent. Beste van beide werelden? Gebruik dan versgeperst sap als basis voor een smoothie.

Lichtgewicht en lekker stil

De sterke behuizing van de citruspers is gemaakt van het duurzame ABS-kunststof (BPA-vrij), waardoor de SOLIS Citrus Juicer Pro lekker licht aanvoelt. De vruchtvleeszeef en perskegel zijn vaatwasmachinebestendig. Bijkomend voordeel: de citruspers is lekker stil in het gebruik. Zo kun je ’s ochtends in alle rust een verse juice maken. De SOLIS Citrus Juicer Pro kost 199,90 euro (adviesverkoopprijs).

Smart, healthy & tasty

De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer vacuümmachines, blenders, stoompannen en sapcentrifuges heeft Solis alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.

Meer informatie: www.solis.com

Publicatiedatum: 23 mei 2016

AANBEVOLEN

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...
Advertentie