Foto: 2016/SOLIS-Citrus-Juicer-Pro.jpg

Juicy colors in de keuken met de SOLIS Citrus Juicer Pro

Met de SOLIS Citrus Juicer Pro pers je alle soorten citrusvruchten in enkele minuten tot de laatste druppel uit.

Het is de gezonde basis voor elke smoothie of gewoon een frisse start van de dag: verse juice. Hij is er nu in drie nieuwe ‘citrus’ kleuren en wordt daarmee de absolute eyecatcher in iedere keuken: groen, geel en oranje!

Tot de laatste druppel

Uit een onafhankelijke test* blijkt dat de SOLIS Citrus Juicer Pro circa 1,3 liter sap oplevert uit twee kilo sinaasappels. Een handpers levert nog geen liter sap op en doet er bovendien 3x langer over. Het geheim van de SOLIS Citus Juicer Pro is de unieke, speciaal vormgegeven Quadra-Fin™ sapkegel. Deze perst limoenen, citroenen, mandarijnen, sinaasappels en grapefruits tot de laatste druppel uit. Dankzij de grote persarm hoef je daar bovendien maar weinig kracht voor te zetten.
*Gepubliceerd in Telegraaf, november 2015

Sappen of smoothies?

Sappen en smoothies uit de blender, slow juicer of cituspers zijn ontzettend populair geworden. Maar wat is nou het gezondst: een juice of een smoothie? Dit hangt af van wat je er zelf graag uit wil halen: sap uit een juicer is geconcentreerder waardoor het een hogere dosis vitamines bevat. Een smoothie uit de blender bevat meer vezels, waardoor je langer verzadigd bent. Beste van beide werelden? Gebruik dan versgeperst sap als basis voor een smoothie.

Lichtgewicht en lekker stil

De sterke behuizing van de citruspers is gemaakt van het duurzame ABS-kunststof (BPA-vrij), waardoor de SOLIS Citrus Juicer Pro lekker licht aanvoelt. De vruchtvleeszeef en perskegel zijn vaatwasmachinebestendig. Bijkomend voordeel: de citruspers is lekker stil in het gebruik. Zo kun je ’s ochtends in alle rust een verse juice maken. De SOLIS Citrus Juicer Pro kost 199,90 euro (adviesverkoopprijs).

Smart, healthy & tasty

De elektrische huishoudelijke apparaten van Solis staan garant voor slimme technologie en kwaliteit. Met onder meer vacuümmachines, blenders, stoompannen en sapcentrifuges heeft Solis alles in huis voor een smart, healthy en tasty levensstijl.

Meer informatie: www.solis.com

Publicatiedatum: 23 mei 2016

Reacties