Individueel koffie genieten


Gaggenau presenteert de koffievolautomaten van de 400 en 200 serie.

Deze koffievolautomaten tonen nieuwe innovatieve techniek, veelzijdige functies, een nieuw verlichtingssysteem en een heldere vormentaal. Dankzij de directe aansluiting op de waterleiding en de afvoer is het bereiden van de perfecte koffie nu nog comfortabeler.

 

Koffie is cultuur

„Het genieten van koffie is diep verankerd in onze culinaire cultuur. De een drinkt koffie om ’s ochtends de dag mee te beginnen, de ander om ’s avonds het diner mee af te sluiten. Iedereen drinkt zijn koffie bij andere gelegenheden en heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft de bereiding. Onze nieuwe koffievolautomaten maken het professioneel bereiden en het individueel genieten van koffie thuis mogelijk”, zegt Sven Schnee, Global Head of Brand Gaggenau.

Individualiteit is troef

De vele functies en mogelijkheden van de koffievolautomaten doen recht aan de passie van de echte koffieliefhebber. Verwisselbare bonenreservoirs vereenvoudigen het wisselen naar de favoriete koffiesoort. Een personaliseringsfunctie kan acht individuele instellingen opslaan: o.a. voor de gewenste sterkte, watertemperatuur, de verhouding van koffie en melk en de grootte van het kopje.

Innovatieve techniek voor meer smaak

De vele automatische functies en de mogelijkheden voor individualisering zijn perfect op elkaar afgestemd. De onderhoudsvrije keramische molen is vrijwel geruisloos en verwerkt verse koffiebonen tot uiterst gelijkmatig fijn poeder. Bij de apparaten met een aansluiting op de waterleiding en de afvoer wordt de koffie automatisch met vers water bereid. Een automatische niveaucontrole geeft een signaal als melk of bonen moeten worden nagevuld. Bij apparaten met een watertank wordt ook het waterniveau bewaakt.

Onderhoud en reiniging

Dankzij de automatische deuropening van de 400 serie en het gedempte deursluitsysteem van de 200 serie verloopt het navullen comfortabel en stil. Ter voorbereiding op langere perioden buiten gebruik hebben alle modellen een ontkalkingsprogramma. Dankzij de automatische spoeling, ontkalking en stoomreiniging zijn de apparaten eenvoudig te gebruiken. Zo blijft er meer tijd over voor het genieten van de koffie.

Meer informatie: Gaggenau

AANBEVOLEN

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Een keukenmixer gebruik je al lang niet meer alleen om beslag te mixen. Een mixe...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenapparatuur of het indelen van je...

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7 tips.

Met keukenapparatuur hoef je niet meer moeilijk te doen om mooie creaties in je ...

vers gebrande koffiebonen Emporio

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Heerlijk met een grote bak popcorn op de bank een film kijken. Ontdek de leukste...

Nachtmann whisky glazen

Een goede whisky drink je in de Nachtmann whisky glazen. Dit zijn accessoires vo...

Advertentie