Foto: Kitchen-sapper-Artisan

Gezond de winter door met KitchenAid’s nieuwe sappersen

Slowjuicer/sappers accessoire of Artisan sapcentrifuge van KitchenAid.

Deze winter maakt KitchenAid het een stuk makkelijker om aan onze broodnodige vitamines te komen. Met de KitchenAid Artisan sapcentrifuge maak je eenvoudig gezonde groente- en fruitsappen. Voor diegenen die al de iconische KitchenAid mixer/keukenrobot op het aanrecht hebben staan, is er het fantastische Slowjuicer/sappers accessoire/toebehoren. De KitchenAid Mixer wordt dan helemaal de ultieme keukenhulp, hij helpt ook bij het maken van de heerlijkste jams, purees en groentesappen.

Het is alom bekend dat het gezond is om dagelijks twee stuks fruit en 200 gram groente te eten. Toch valt het niet altijd mee om dit voedingsadvies te volgen. Maar als we er lekkere sappen van maken dan wordt het ineens een stuk makkelijker. KitchenAid brengt twee nieuwe apparaten op de markt om verse groente- en fruitsappen te maken: de KitchenAid Artisan sapcentrifuge en het Slowjuicer/sappers accessoire voor de KitchenAid mixer/keukenrobot. Twee apparaten die een verschillende techniek gebruiken om het sap uit groente- of fruit te persen.

KitchenAid Artisan sapcentrifuge

Met de KitchenAid Artisan sapcentrifuge maak je zo van hele appelen versgeperst appelsap. Het apparaat zorgt voor een maximale sapextractie met zo min mogelijk afval. De uiterst brede vulopening maakt veel voorbereidend snijwerk overbodig. De KitchenAid sapcentrifuge heeft twee snelheden voor het persen van zachte en harde groenten en fruit. Handmatig kun je de gewenste hoeveelheid pulp instellen: weinig voor een glad groentesap en veel voor een dik fruitsap. De KitchenAid Artisan sapcentrifuge is van hoogwaardig gegoten metaal en is daardoor stevig en stabiel. De naam KitchenAid staat daarnaast borg voor een stijlvol ontwerp. En ook niet onbelangrijk het apparaat is gemakkelijk te reinigen.

De KitchenAid Artisan sapcentrifuge is verkrijgbaar in vier kleuren: Appelrood, Tingrijs, Onyx Zwart, Amandelwit. Consumentenprijs: € 369,-

Slowjuicer/sappers accessoire voor de KitchenAid mixer/keukenrobot

KitchenAid lanceert naast de sapcentrifuge ook een Slowjuicer/sappers toebehoren voor op de bekende KitchenAid mixer/keukenrobot. De Slowjuicer/sappers perst – het woord zegt het al - op een langzame manier het sap uit groenten en fruit. De ingrediënten worden eerst fijngemalen, dan door de zeef geperst en vervolgens wordt het sap gescheiden van de pulp. Wat overblijft is puur sap. Door het lage toerental ontstaat er geen warmte en behoudt het sap het grootste deel van zijn vitaminen en mineralen. Het sap heeft ook geen schuimlaag.

De Slowjuicer/sappers beschikt over drie verschillende zeven zodat je de gewenste hoeveelheid pulp zelf kunt instellen. Het KitchenAid accessoire voor Slowjuicing past handig op de KitchenAid mixer, het heeft een compact ontwerp. Met de Slowjuicer/sappers maak je niet alleen gezonde sapjes, maar ook soepen, purees en een zoete jams.

Slowjuicer/sappers accessoire voor KitchenAid mixer/keukenrobot, consumentenprijs: € 199.

Kijk voor meer informatie op www.kitchenAid.nl

Publicatiedatum: 16 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties