Foto: 2017-09/Gaggenau_koffievolautomaat.jpg

Geraffineerde technologie voor de keuken

Gaggenau staat voor geraffineerde technologie in de keuken en een solide ontwerp.

De producten bieden het oog een strakke, minimalistische vormgeving en bieden de kok geweldige controle en functionaliteit. Open een ovendeur, draai aan een knop, druk op een toets, ervaar het verschil.

Elke deur sluit steeds weer stevig, elke knop schakelt soepel en voelbaar stapsgewijs en elk accessoire past perfect op zijn plaats. Alles doet wat het moet doen en wat jij wilt dat het doet.

Koffievolautomaat

De koffievolautomaat bied je de mogelijkheid om met enkele simpele instellingen niet alleen jouw eigen favoriete koffiespecialiteit, maar ook die van jouw gasten te bereiden. Er kunnen tot wel acht persoonlijke voorkeuren worden opgeslagen. En dankzij de vaste wateraansluiting en –afvoer hoef je nooit meer een waterreservoir bij te vullen of een lekschaal te legen.

Combi-stoomoven

De Combi-stoomoven laat niet alleen een breed scala aan culinaire wensen in vervulling gaan, maar is ook nog eens voorzien van een unieke, vaste wateraansluiting. Of je nu wilt stomen, bakken, smoren of regenereren, deze populaire 60 cm brede oven versterkt niet alleen jouw keuken, maar ook de smaak van jouw creaties. Deze ovens zijn uitgerust met de pyrolytische zelfreinigingsfunctie welke korte metten maakt met zelfs het hardnekkigste vuil. Het enige wat je nog hoeft te doen is tot slot een doekje door de oven te halen.

Reacties