Foto: 282017

Een Wonder Wok voor een ambitieuze kok

De nieuwe GreenPan is multifunctioneel dankzij handige accessoires.

De nieuwe GreenPan is multifunctioneel dankzij handige accessoires.

Met de nieuwe Wonder Wok van GreenPan™ trakteer je je tafelgenoten op heel wat lekkers: van knapperig gewokte groenten en gestoomde dim-sum tot een tempura van gamba’s. Want met de handige accessoires kun je even gemakkelijk roerbakken, stomen en frituren. Multifunctioneel dus, en ook nog eens ecologisch verantwoord.

 

De nieuwe Wonder Wok van GreenPan™ doet zijn naam eer aan want uit deze pan – met een hoog wit deksel met regelbare stoomuitlaat – tover je in een handomdraai heel wat verrassends. Bovendien inspireert het multifunctionele rooster je tot verschillende kooktechnieken.

Zo kun je met het ronde stoomrooster, in combinatie met het deksel, overheerlijke gestoomde gerechtjes klaarmaken. Klap je het rooster open, dan vormt zich een halve maan: ideaal om je tempurabereidingen op te laten uitlekken. Een multifunctionele wok dus, die tegelijk compact is. Je kunt hem makkelijk opbergen doordat de greep inklapbaar is en alle onderdelen perfect in elkaar passen.

Net zoals alle producten van GreenPan™ is ook deze Wonder Wok ecologisch verantwoord. Allereerst is er de keramische antikleeflaag Thermolon™, PTFE-vrij en zonder schadelijke stoffen. Goed voor het milieu en voor je gezondheid, want er komen geen giftige gassen vrij bij het bakken. In vergelijking met traditionele producten met een antikleeflaag is er bij de productie twee keer minder energie nodig. Daardoor vermindert GreenPan™ de CO2-uitstoot met maar liefst 60%, wat onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

Praktische info
- GreenPan™ Wonder Wok Ø 28 cm
- met hoog wit deksel, opvouwbaar tempura- en stoomrooster en inklapbare greep
- geschikt voor oven en alle fornuizen, inclusief inductie
- adviesverkoopprijs: 89 euro
- verkrijgbaar in de betere kookwinkel vanaf begin mei 2012

GreenPan, merk met visie
Als jong Belgisch bedrijf bewijst GreenPan™ dat ecologie en economie perfect kunnen samengaan. Als producent van kwalitatieve producten om te koken en bakken kan GreenPan™ een indrukwekkende groei voorleggen. In drie jaar is de onderneming wereldwijd actief in 54 landen en zijn er al meer dan 5 miljoen pannen verkocht. De huisfilosofie is gebaseerd op drie belangrijke principes: milieu, gezondheid en gebruiksgemak.

GreenPan™ wordt in de Benelux exclusief verdeeld door Demeyere, www.demeyere-nederland.nl.

Publicatiedatum: 16 april 2012

Reacties