Foto: 251930

Een smaakvolle aanvulling voor iedere keuken

De Artisan® Mixer/Keukenrobot van KitchenAid is een graag geziene partner voor elke (hobby) kok. Niet alleen omwille van zijn keukencapaciteiten en duurzaamheid, maar ook om zijn karakteristieke uiterlijk.

De Artisan® Mixer/Keukenrobot van KitchenAid is een graag geziene partner voor elke (hobby) kok. Niet alleen omwille van zijn keukencapaciteiten en duurzaamheid, maar ook om zijn karakteristieke uiterlijk.

De Artisan® Mixer/Keukenrobot valt op door z’n retro looks, maar gaat wel degelijk met zijn tijd mee. Dit seizoen voorziet KitchenAid z’n vlaggenschip van een nieuw jasje in de kleuren fuchsia, zonnebloemgeel, taupe, lila en oceaanblauw. Modieus én tijdloos!

 

Hiermee staat het aantal beschikbare kleuren op 24. Voor elke keuken en smaak is er dus wel een passende KitchenAid®-keukenrobot. Bovenal blijft de Artisan® Mixer/Keukenrobot een degelijk en multifunctioneel keukentoestel. Hij heeft een planetair kneedsysteem en een grote mengkom met een ergonomisch handvat en schenkschild. Dankzij een sterke motor met directe aandrijving, werkt de Artisan® praktisch geruisloos.

De Artisan® Mixer/Keukenrobot heeft drie basisaccessoires waarmee hij ingrediënten kneedt, mixt en mengt tot degen, soepen en sauzen. Met de verschillende optionele accessoires maalt, raspt en snijdt de Artisan® Mixer/Keukenrobot op de meest efficiënte en geruisloze manier groenten, fruit, vlees, etc. De constructie is bovendien volledig gegoten, waardoor hij heel stevig en duurzaam is.

Adviesprijs: 579 euro (kleuren), 599 euro (roze en appelrood), 879 euro (chroom en
geborsteld nikkel).
5 jaar garantie.
Vermogen: 300 W, 10 snelheden | gewicht: 10,65 kg
Standaardaccessoires: standaard schenkschild, platte menghaak, deeghaak, draadgarde en standaardkom van 4,83 liter.
Optionele accessoires: bereidingsset voor holle, buisvormige deegwaren, optionele trommels, gepolijste roestvrijstalen kom met ergonomische handgreep (4,30 l.), mengkommen, voedselmolen, mixerhoes, 3-piece accessory kit (Rotor slicer and shredder + Food grinder + Fruit and vegetable strainer), kookboek, luxe pastarollerset, ravioli maker, graanmolen, blikopener, groentezeef, citruspers, pastadroogrek, worstvulapparaat, roomijsmaker en roterende groenterasp.
Verkrijgbaar in 24 kleuren: matgrijs, amandelwit, onyx zwart, keizerrood, wit, kobaltblauw, pastelgeeL, oranje, kaviaar zwart, appelgroen, ijsblauw, chroom, geborsteld nikkel, metaalchroom, roze, chocolade, pruim, limoengeel, appelrood, oceaanblauw, zonnebloemgeel, taupe, fuchsia en lila.

Over KitchenAid

In 1994 maakt KitchenAid zijn eerste opwachting in Europa. In België wordt het gamma kleine keukenapparaten geïntroduceerd. Het duurt nog tot 2008 voor het complete productaanbod – de grote toestellen en accessoires – zijn intrede doet. Qua timing zit KitchenAid alvast op het juiste spoor, nu de renaissance van het lekker koken en genieten snel terrein wint van de ‘snel en gemakkelijk’-formule die jarenlang het gastronomische leven van de moderne mens domineerde. De keuken wordt vandaag meer en meer een gewaardeerde ontmoetingsplaats, waar je gasten kan ontvangen en op-en-top culinair kan genieten. En dat is precies waar KitchenAid voor staat.

Voor meer info – www.KitchenAid.nl.

Publicatiedatum: 16 november 2010

Reacties