Foto: /282718.jpeg

De nieuwe krachtpatser van KitchenAid

Nieuwe 6,9 l ARTISAN® Mixer/Keukenrobot is krachtigste KitchenAid in zijn categorie.

Nieuwe 6,9 l ARTISAN® Mixer/Keukenrobot is krachtigste KitchenAid in zijn categorie.

De nieuwe KitchenAid is voor geen kleintje vervaard. Met een krachtige motor (1,3 pk) en een kominhoud van 6,9 liter kan hij moeiteloos elke keukenklus aan. Van 14 dozijn koekjes verkruimelen over 2 liter slagroom opkloppen tot 4 kg brooddeeg mengen, de nieuwe 6,9 l Artisan® Mixer/Keukenrobot doet het met gemak. Handige nieuwigheid is de 'Soft Start functie': de Mixer/Keukenrobot start aan basissnelheid en voert die langzaam op tot het ingestelde niveau.

 

Power, elegantie en precisie; de 6,9 l Artisan® Mixer/Keukenrobot brengt de gekende troeven van de KitchenAid® Mixer/Keukenrobot naar het 'semiprofessionele' niveau. De 6,9 l Artisan® Mixer/Keukenrobot zal, bijna een eeuw na de in 1919 gelanceerde Artisan®, hoog op het verlanglijstje staan van elke foodie die al eens voor een grote groep aan het fornuis staat.

Stille krachtpatser
De motor van 1,3 PK levert keer op keer indrukwekkende prestaties en kneedt bijna geruisloos het zwaarste deeg of klopt met gemak grote hoeveelheden. Ook de kom – in de hoogte verstelbaar en met een inhoud van 6,9 liter – is voorzien op de grootste en zwaarste keukenklussen: van 3,6 kg aardappelpuree mengen en 3,8 kg brooddeeg kneden tot 1,9 liter slagroom opkloppen en 168 koekjes verkruimelen.

Standaard zijn er drie roestvrijstalen accessoires voorzien: een spiraalvormige deeghaak, een draadgarde en een platte menghaak. Met de optionele accessoires haal je in een handomdraai het maximum uit je Mixer/Keukenrobot.

Soft start
Handige nieuwigheid is de 'Soft Start' functie: de mixer begint aan de basissnelheid en voert die langzaam op tot het ingestelde niveau. Zo komen de ingrediënten optimaal tot hun recht en gaat er niets verloren bij het mixen of mengen.

Onverwoestbaar
Zijn robuustheid en stabiliteit haalt de 6,9 l Artisan® Mixer/Keukenrobot uit het roestvrije, onverwoestbare gietijzer, waaruit ook de tandwielen en bedieningsknoppen zijn gemaakt. De mengkom en accessoires van de 6,9 l Artisan® zijn geschikt voor de vaatwasser.

- Verkrijgbaar in 5 kleuren: wit, keizerrood, onyx zwart, appelrood en metaalgrijs.
- Richtprijs: 999 euro (1 jaar garantie)
- 10 snelheden

Standaardaccessoires (in roestvrij staal, geschikt voor de vaatwasser):
Platte menghaak, deeghaak, draadgarde, roestvrijstalen kom met ergonomisch handvat en schenkschild.

Optionele accessoires:
Platte menghaak met flexibele kant, voedselmolen, roterende groenteschaaf en rasp, citruspers, worstvulapparaat, optionele trommels, fruit- en groentezeef, graanmolen, roomijsmaker, set met pastraroller en –snijder, blikopener, voedselblad, optionele kommen, raviolimaker en een mixerhoes.

Meer informatie: www.kitchenaid.nl.

Publicatiedatum: 2 mei 2012

Reacties