De accessoires van KitchenAid: 1001 mogelijkheden in één handomdraai!

Mengen, snijden, malen, hakken, kneden, pureren…. In de keuken kun je wel wat hulp gebruiken. De mixers en keukenrobots van KitchenAid doen dat.

Met één machine, vele accessoires, voor 1001 mogelijkheden. In één handomdraai.

Heel Holland Bakt, 24Kitchen, Koken met Van Boven, de blogs van foodies, de vele culinaire bladen. We smullen ervan en laten ons erdoor inspireren. Vooral in de komende decembermaand duiken velen van ons weer graag de keuken in. Van doorgewinterde hobby-koks tot professionele culi’s en enthousiaste liefhebbers. Of gewoon omdat we het leuk vinden weer eens iets anders op tafel te zetten. Voor onszelf, onze geliefden en onze gasten.

Kook jouw unieke smaak

Maar voordat je die perfect gesneden groenten, die verfijnde puree, die originele smoothie, dat gladde deeg, die speciale kruidenmix, jouw homemade ravioli klaar hebt, heb je intussen heel wat werk verzet. KitchenAid maakt het je een stuk makkelijker. Met een stoere mixer/keukenrobot op maat (en in kleur!) voor elk huishouden, elke keuken en elke smaak. En met talloze accessoires die gewoon op al die verschillende mixers/keukenrobots passen. Je wisselt ze eenvoudigweg in één handomdraai. Zo maak je van jouw ene KitchenAid mixer/keukenrobot een mix van vele apparaten. Bovendien zijn die accessoires voor je lievelingsgerecht ook nog een fijn cadeau - voor jezelf of je kokende geliefde. Met KitchenAid ontdek je de chef in je eigen koks-hart!

Alle accessoires op een rij

Een greep uit de beschikbare accessoires: foodprocessor, spiraalsnijder, pastaroller, voedselmolen, citruspers, worstvulapparaat, set voor buisvormige pasta, raviolimaker en slowjuicer.
Een compleet overzicht van alle accessoires en de prijzen zijn te vinden op KitchenAid.nl.

reacties
anderen bekeken ook

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Snelle, gemakkelijke en verantwoorde recepten

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

N.A.C. gietijzeren collectie

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon
Advertentie
Advertentie
Advertentie