De accessoires van KitchenAid: 1001 mogelijkheden in één handomdraai!

06 December 2016

Mengen, snijden, malen, hakken, kneden, pureren…. In de keuken kun je wel wat hulp gebruiken. De mixers en keukenrobots van KitchenAid doen dat.


Met één machine, vele accessoires, voor 1001 mogelijkheden. In één handomdraai.

Heel Holland Bakt, 24Kitchen, Koken met Van Boven, de blogs van foodies, de vele culinaire bladen. We smullen ervan en laten ons erdoor inspireren. Vooral in de komende decembermaand duiken velen van ons weer graag de keuken in. Van doorgewinterde hobby-koks tot professionele culi’s en enthousiaste liefhebbers. Of gewoon omdat we het leuk vinden weer eens iets anders op tafel te zetten. Voor onszelf, onze geliefden en onze gasten.

Kook jouw unieke smaak

Maar voordat je die perfect gesneden groenten, die verfijnde puree, die originele smoothie, dat gladde deeg, die speciale kruidenmix, jouw homemade ravioli klaar hebt, heb je intussen heel wat werk verzet. KitchenAid maakt het je een stuk makkelijker. Met een stoere mixer/keukenrobot op maat (en in kleur!) voor elk huishouden, elke keuken en elke smaak. En met talloze accessoires die gewoon op al die verschillende mixers/keukenrobots passen. Je wisselt ze eenvoudigweg in één handomdraai. Zo maak je van jouw ene KitchenAid mixer/keukenrobot een mix van vele apparaten. Bovendien zijn die accessoires voor je lievelingsgerecht ook nog een fijn cadeau - voor jezelf of je kokende geliefde. Met KitchenAid ontdek je de chef in je eigen koks-hart!

Alle accessoires op een rij

Een greep uit de beschikbare accessoires: foodprocessor, spiraalsnijder, pastaroller, voedselmolen, citruspers, worstvulapparaat, set voor buisvormige pasta, raviolimaker en slowjuicer.
Een compleet overzicht van alle accessoires en de prijzen zijn te vinden op KitchenAid.nl.

AANBEVOLEN

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...
Advertentie