Foto: 2017-10/Bo Touch Bin - Brabantia.jpg

BRABANTIA'S NEXT TOP MODEL: Bo Touch Bin; een nieuwe kijk op afval

Je hoeft je afvalemmer niet langer te verstoppen! Maak kennis met Brabantia’s unieke nieuwe Bo Touch Bin, de afvalemmer die gezien mag worden.

Bijna een eeuw vakmanschap, passie voor design en hart voor de planeet komen samen in Bo. Met vier elegante pootjes en 8 verkrijgbare kleuren is Bo apart, mooi en praktisch. En met 1, 2 of 3 verschillende binnenemmers van 100% gerecycled materiaal is deze unieke afvalemmer ook ideaal voor afvalscheiding.

Maak afval mooi

Bo Touch Bin is het levende bewijs dat een afvalemmer een geweldig interieurstuk kan zijn. En dat praktisch ook mooi kan zijn. Topmodel Bo heeft de ideale hoogte, dankzij de pootjes met antislip doppen. Eronder schoonmaken is een eitje! Bo kan geweldig goed multitasken, dankzij 1, 2 of 3 uitneembare binnenemmers voor 3 soorten afval. De afvalemmer is ruimtebesparend, opent bij de lichtste aanraking en blijft open zolang je wilt. En natuurlijk is Bo verkrijgbaar in een serie prachtige tinten (van Daisy Yellow tot Matt Black), inclusief twee exclusieve mineral-kleuren. Het poederige Red en Gold maken deel uit van de Sense of Luxury collectie.

Romke Swinkels, Directeur Marketing en Innovatie: “Met het unieke ontwerp, de moderne kleuren en de duurzaamheid is onze revolutionaire Bo Touch Bin helemaal van nu. Bo is de toekomst van afvalmanagement.”

Gemaakt om (van) te houden

Bo Touch Bin is ontstaan in Nederland en met liefde en zorg gemaakt in de Brabantia fabriek in België. Het is het product van haast een eeuw vakmanschap en de nieuwste technologie. En een levend bewijs van liefde voor de planeet; Bo is gemaakt van 40% hoge kwaliteit gerecycled materiaal en heeft een brons Cradle-to-Cradle® certificaat. Je krijgt op deze stevige afvalemmer 10 jaar garantie.

Designer bags

Bo vraagt niet veel, maar houdt wel van passende zakken. Brabantia’s PerfectFit afvalzakken passen precies en zijn bovendien erg handig in gebruik. Dankzij de trekbandsluiting kun je de zak verwijderen, sluiten en dragen. Je kunt het gemak zelf ontdekken, want je krijgt een gratis proefverpakking PerfectFit afvalzakken bij Bo. Meer bestellen? Je vindt eenvoudig de juiste zak met de kleurcode in het deksel van je Bo.

Hebben? Bo Touch Bin is nu verkrijgbaar in de webshop van Brabantia. De Bo is ook te koop via onderstaande verkooppunten:

Aalsmeer: Annemieke’s Kramerie, Alkmaar: Van Staten, Alphen aan de Rijn: Woerdman, Amersfoort: Loods 5, Apeldoorn: Middelink, Baarn: Nijhof, Bennekom: Geels Woonwarenhuis, Bussum: Barneveld Zaken, Den Haag: Roos, Dokkum: Rosier, Eijsden: Prickaerts, Gouda: Woerdman, Hilversum: Van Loenen, Horst: Interchalet, Leersum: Snoei, Leiden: Van Maanen, Lichtenvoorde: Zeiler, Naaldwijk: Marian’s Kookwereld, Opheusden: Van der Garde, Raamsdonksveer: Boer, Santpoort Noord: Voss, Sluis: van de Vijver, Staphorst: Boer, Tiel: Oostendorp, Veenendaal: Dok 2, Venlo: Pasch, Volkel: Coppens, Wassenaar: Van Deursen, Zaandam: Loods 5, Zoetermeer: Bouwhof

Reacties