Foto: brabantia-touch-bin-afvalbak

Brabantia wint de ruimterace

Als u op zoek bent naar een afvalemmer die weinig ruimte inneemt en een elegante uitstraling heeft, biedt Brabantia u niet ??n, maar twee uiterst moderne oplossingen!

Als u op zoek bent naar een afvalemmer die weinig ruimte inneemt en een elegante uitstraling heeft, biedt Brabantia u niet ??n, maar twee uiterst moderne oplossingen!

Met zijn lange, slanke, rechthoekige vorm neemt de afvalemmer slechts 0,07 m2 in beslag - de grootte van een gemiddelde vloertegel - door de vlakke zijkanten past hij tegen elke muur, elk keukenkastje of in een hoek, en dat met een capaciteit van 25 liter. Deze afvalemmers zijn ideaal voor alleenstaanden, jonggehuwden of een gezin met een compacte keuken, uiterst efficiënt om huishoudelijk afval te verzamelen.

25 liter rechthoekige Touch Bin®, mat zwart

Door het bekroonde ?soft-touch? sluitsysteem is deze afvalverzamelaar uiterst gemakkelijk in het gebruik: raak het deksel lichtjes aan en het opent automatisch en geruisloos. Met zachte druk ?klikt? het weer dicht.

De robuuste behuizing is van eersteklas gelakt staal en de stalen dekselunit kan voor het legen en schoonmaken eenvoudig worden verwijderd. Aan de binnenzijde bevindt zich een uitneembare binnenemmer van stevig kunststof, waarin de Brabantia-afvalzakken (code G) perfect passen, zonder lelijke randen over de bovenzijde. De afvalzakken zijn voorzien van een trekbandsluiting, zodat deze gemakkelijk kunnen worden dichtgeknoopt.

Verder is de afvalverzamelaar uitgerust met een kunststof bodem, zodat de vloer niet beschadigd raakt en heeft een geïntegreerde greep aan de achterzijde, zodat de afvalemmer gemakkelijk kan worden verplaatst, ook als hij vol is.

25 liter rechthoekige pedaalemmer, mat zwart

Deze uiterst handige en gunstig geprijsde afvaloplossing heeft een mat zwart gelakte stalen behuizing en details van zwarte kunststof.

De efficiëntie doet niet onder voor de hedendaagse look. Bij lichte druk op het pedaal opent het deksel, het gedempte sluitsysteem zorgt voor een trage en stille sluiting.
Deze pedaalemmer gaat uiterst economisch met uw ruimte om, hij past tegen elke muur, de slimme scharnierconstructie voorkomt dat het geopende deksel objecten achter de pedaalemmer raakt. Het deksel kan ook open blijven staan als u grote hoeveelheden afval verwijdert.

Evenals de Touch Bin® is ook deze pedaalemmer gemakkelijk schoon te maken, de corrosiebestendige stalen behuizing en het kunststof deksel zijn van hoogwaardige kwaliteit en volledig afgewerkt in het zwart, de chiqueste van alle interieurkleuren.

Brabantia geeft 10 jaar garantie.

Afmetingen

25 liter rechthoekige Touch Bin®, Mat zwart
Breedte 265 mm
Diepte 265 mm
Hoogte 725 mm

25 liter rechthoekige pedaalemmer, Mat zwart
Breedte 240 mm
Diepte 375 mm
Hoogte 680 mm

Brabantia-producten zijn verkrijgbaar bij vrijwel alle huishoudspeciaalzaken en warenhuizen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Brabantia, of de website bezoeken: www.brabantia.com.

Publicatiedatum: 18 maart 2009

Reacties