Blomus COOKING ? KNIK, FLEX en LAP onderzetters; grote flexibiliteit in de keuken

De keuken is de plek in huis waar veel creaties uitgewerkt worden en daarom de ideale plek voor innovatieve idee?n. Voor Blomus de inspiratie om functioneel design te ontwerpen.

De keuken is de plek in huis waar veel creaties uitgewerkt worden en daarom de ideale plek voor innovatieve idee?n. Voor Blomus de inspiratie om functioneel design te ontwerpen. www.deinterieurcollectie.nl

Het lijken vaak onbelangrijke dingen die hun essentiële karakter in de keuken openbaren. Met de innovatieve KNIK, FLEX en LAP onderzetters van Blomus wordt het kokkerellen makkelijker en plezieriger. Blomus heeft in dit keukendesign de hoogste prioriteit gegeven aan flexibiliteit.

KNIK

De KNIK onderzetter kan krimpen. Wanneer niet in gebruik kunnen de vier siliconengecoate pootjes makkelijk opgevouwen worden waardoor hij vervolgens in het kleinste keukenhoekje opgeborgen kan worden. Ingeklapt is KNIK een stevig en stabiele onderzetter voor bijvoorbeeld een hete pan op te zetten.

FLEX

FLEX is een bijzonder flexibel keukenhulpje. Deze flexibele staaf kan in elke richting gebogen worden van een spiraal tot een vraagteken. Hij is op elke manier te gebruiken. Als onderzetter voor onder andere grote of kleine pannen, borden en schalen. FLEX heeft een siliconen coatlaag voor een goede grip. Het is zelfs mogelijk om er een deksel mee los te draaien.

LAP

Niets flexibeler. De rechthoekige vorm van LAP is gemaakt van siliconen waardoor hij in zijn geheel buigzaam is en tegelijkertijd hittebestendig en makkelijk vast te houden is. LAP is daarom meer dan alleen een antislip onderzetter. Hij kan absoluut niet door een ovenhandschoen verslagen worden. Zacht om vast te houden en tevens bescherming van de handen tegen hete deksels en handvatten.

Meer producten en verkoopinformatie: www.blomus.com.

Publicatiedatum: 4 november 2009

reacties
anderen bekeken ook

Nachtmann whisky glazen

Theetijd

Welk koffiezetapparaat past bij u?

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie