Handige items voor een snelle, maar toch goede kop koffie

Het dagelijkse leven is normaliter erg druk en we proberen bijna allemaal onze tijd zo efficiënt mogelijk te benutten.

27 Mei 2020

Dit geldt ook bij het zetten van onze dagelijkse kop(pen) koffie! Helaas zien wij vaak dat er op kwaliteit ingeleverd wordt doordat alles maar zo snel mogelijk moet, terwijl dat helemaal niet nodig is. Er zijn vandaag de dag genoeg oplossingen die je koffie beter én sneller maken.

ESE pads

Veel van ons genieten van een goede espresso, maar het kan soms wel een gedoe zijn om dit te maken. Zo moet je onder andere je koffie malen, afwegen, aanstampen en dan vervolgens in het espresso apparaat draaien om vervolgens een heerlijk shotje met een mooie crema laag te verkrijgen. Mocht dit je nou ervan weerhouden om de dag te beginnen met een espresso dan kunnen ESE pads (Easy Serve Espresso) wellicht de oplossing zijn voor jou.

Dit zijn voorverpakte espresso pads die je direct in je espresso filterdrager kunt doen voor een perfecte espresso. Een ander voordeel van deze ESE pads is dat je hiermee gemakkelijk kunt experimenteren met verschillende soorten koffie zonder dat je hele zakken bonen open hoeft te maken.

Handpresso

Voor degene onder ons die altijd maar onderweg zijn is de handpresso een prachtige uitvinding. Met dit kleine apparaatje zet jij op elke plek een espresso zoals je dat thuis gewend bent vanuit een Nespresso apparaat. Het enige wat je nodig hebt zijn de koffiecapsules en heet water (90 graden) uit eventueel een thermosbeker of een waterkoker.

Daarnaast is dit ook gewoon een hele leuke gadget die het ijs kan breken tijdens gesprekken. Deze eye catcher zal ongetwijfeld wat leuke blikken veroorzaken. 

Koffiesiroop

Heb je momenteel enkel een simpel koffiezetapparaat tot je beschikking, maar wil je toch iets meer smaak uit je koffie ervaring halen en een beetje experimenteren met nieuwe ingrediënten? Dan kan het een mooi moment te zijn om je te verdiepen in verschillende soorten koffiesiroop. De Monin siropen komen bijvoorbeeld in meer dan 100 smaken zoals caramel, tiramisu, hazelnoot of munt. Hiermee kun je met een kleine scheut al een compleet nieuwe koffie ervaren

Reacties