ETNA Huisshow middelpunt van nieuwste kooktrends

ETNA Huisshow middelpunt van nieuwste kooktrends Nederlandse kookmerk verrast, verleidt en verovert

08 Oktober 2019

Tijdens haar jaarlijkse Huisshow presenteert ETNA haar nieuwste collectie keukenapparaten. Niet alleen duurzaamheid en gemak maar ook design zijn de hoofdingrediënten van de nieuwe keukenhelden. ETNA blijft hierbij trouw aan haar missie om kwaliteit en design voor iedereen bereikbaar te maken. Alle producten worden in huis ontwikkeld en getest om dit te garanderen. In de hippe ETNA droomkeuken komen de meest opvallende introducties samen om de bezoeker te verrassen, te verleiden en te veroveren. Van fruitige Retro koelkast en Black Ti (combi)ovens tot inductiekookplaten en grote, vriendelijke koelreuzen;

1 Limited Edition ‘One in a Melon’ koelkast

ETNA presenteert het winnende design van de #kissmyretro ontwerpwedstrijd. De ‘One in a Melon’ retro koelkast met vriesvak heeft een frisse en vrolijke uitstraling die voor een instant zomergevoel zorgt. De koelkast met A+++ energielabel is voorzien van speciale groenten- en fruitlades om etenswaren extra lang vers en crispy te houden. De ‘One in a Melon’ past met haar ronden vormen en grafische print met fruitthema helemaal in de interieurtrends van nu. 

2 Black Ti(tanium) Koken a la James Bond

De Black Titanium 6 serie zou niet misstaan in de keuken van James Bond: ETNA presenteert een nieuwe serie multifunctionele ovens en combimagnetrons met een verfijnde afwerking in Black Titanium. De maatvoering, details en het comfort van deze apparaten zijn als een perfect passend kostuum dat je culinaire hart verovert. Zelfs de handgreep is van Black Titanium en zo ontworpen dat hij een geheel vormt met de screening op het glas. De vier modellen, in 45 en 60 cm nis,  zijn volledig te bedienen met een touch bediening. Met de intuïtieve slide control worden tijden en temperaturen met een handbeweging ingesteld. Uniek in deze lijn is de 60 cm 2-in-1 oven (MO670Ti) met geïntegreerde magnetronfunctie die het beste van twee werelden combineert: dit model biedt ontzettend veel bakruimte (71 liter) terwijl je geen aparte magnetron nodig hebt. Dankzij de geraffineerde uitlijning zijn de verschillende modellen en maten horizontaal en verticaal met elkaar te combineren.

3: Plug, play, smile met de nieuwe ETNA inductie kookplaten

ETNA maakt inductie voor iedereen bereikbaar met Plug & Play varianten voor aansluiting op een normaal geaard 230 V stopcontact. Zowel bij de vrijstaande als de inbouwmodellen staan veiligheid, gemak en duurzaamheid voorop. De stijlvolle, vrijstaande ETNA KIV254RVS kan direct op een gewoon stopcontact aangesloten worden en past met zijn breedte van 54 cm precies op een tafelmodel koelkast. Met het slimme powermanagement kunnen de 4 zones met ingebouwde timer gelijktijdig gebruikt worden. ETNA introduceert in het verlengde hiervan de vrijstaande KIV254KWIT: Plug & Play, maar met een draaiknopbediening om het gebruiksgemak van de gaskookplaat te evenaren.

Verder biedt ETNA een oplossing voor die consument die zijn of haar keramische kookplaat wil vervangen door inductie. Met deKIV360WIT vrijstaande inductiekookplaat (60cm) is dat heel eenvoudig: deze is voorzien van een  Perilex stekker waardoor hij geschikt is voor krachtstroom. Plug, play, smile.

Op het gebied van inbouw introduceert ETNA de Plug & Play inbouw kookplaten in 60 en 77cm, voorzien van centrale touchbediening (KIS260ZT) of sliderbediening per zone (KIS560ZT of de KIS577ZT). Allen uitgerust in het ETNA Virtual Pan Support design en de modellen met slider bediening zijn voorzien van een boostfunctie, warmhoudfunctie en een pauzefunctie.

4 De kunst van koelen

Tijdens de Huisshow toont ETNA de kunst van het koelen met duurzame Amerikaanse koelreuzen en ‘Smart Size’ designmodellen in zilver en zwart voor kleinere huishoudens. De ‘Smart Size’ koelkasten met vriesvak zijn net iets groter dan een standaard tafelmodel (1280x518x326mm) en zijn ook zo ontworpen dat er meer gebruiksruimte in de strak vormgegeven koelkast is.  De KVV3128ZIL en KVV3128ZWA hebben een koelgedeelte inhoud van 149 liter en dragen energielabel A++.

De Amerikaanse koelkasten van Nederlandse bodem zijn beschikbaar in zowel traditioneel RVS als stijlvol geborsteld matzwart staal. De modellen zijn maar liefst 178cm hoog en 91cm breed en hebben energielabel A++. Het LED display is op een strakke manier verwerkt in de deur van de vriezer. Hierop zie je in één oogopslag de temperatuur in het vriesgedeelte en in het koelgedeelte en stel je dit indien gewenst bij. Uniek is de geïntegreerde ijsmaker (IceTwister) waardoor je toch ijs hebt zonder het ruimteverlies in de deur. Het Total No-Frost systeem houdt het vriesgedeelte vrij van ijs- en rijpvorming waardoor ontdooien niet meer nodig is.  Dankzij de Multi Air Flow worden zowel in het vriesgedeelte als in het koelgedeelte gelijkmatig gekoeld zodat producten zo lang mogelijk vers blijven.

Tot slot presenteert ETNA twee budgetvriendelijke A++ koelvriescombinaties in wit (143 cm) en RVS (161 cm). De ruime modellen beschikken over duurzame LED verlichting en zijn flexibel in te delen. Zowel het witte model, de KCV3143WIT, als de RVS versie, KCV3161RVS, hebben een flexibele indeling.

5 Afzuigkappen in de spotlight

De succesvolle ETNA blokmodellen 60 (AB660) en 90 (AB690) cm worden opgevolgd door slimline modellen met een front hoogte van 45mm. De strak vormgegeven afzuigkappen hebben een bediening met verlichte tiptoetsen en beschikken over een boostfunctie. Beide modellen zijn geschikt voor een plasmafilter en zullen vanaf week 45 beschikbaar zijn. Daarnaast komt ETNA met een diagonale afzuigkap die gezien mag worden. Uitgevoerd in matzwart met een zwart glazen front geeft dit een keuken net dat beetje extra. De kap is voorzien van twee LED spots en bediening door middel van full touch control. De tiptoetsen zijn verwerkt in het glas waardoor het strakke design behouden blijft. Last but nog least: na een succesvolle introductie van de 45 cm recirculatie afzuigkappen (matchend in kleur met de beige en groene Retro koelkasten) introduceert ETNA nu ook een 72 cm brede afzuigkap in het zwart: de RA370ZWA. Deze zal vanaf week 46 beschikbaar zijn.

Nieuw: 5 jaar garantie, ook op vrijstaande producten

ETNA geeft 5 jaar garantie op alle apparatuur. Standaard ontvangt de consument de wettelijke garantie van 2 jaar. Dit betekent dat men binnen deze periode volledige fabrieksgarantie geniet, inclusief de voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Hiernaast geeft ETNA voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de reparatie, onderdelen, en/of arbeidsloon. Het enige wat we berekenen zijn de voorrijkosten. Deze verlengde garantieperiode is geheel gratis. Het enige wat de consument hiervoor hoeft te doen is de apparatuur binnen 30 dagen na aankoop registreren. Kijk hier voor alle informatie over ETNA garantie. 

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar en design bereikbaar voor iedereen. Dat is al 163 jaar het kenmerk van ETNA. Het grootste deel van de nieuwe collecties is reeds verkrijgbaar in winkels en online. Kijk voor meer informatie op www.etna.nl.