Foto: Canyon 50 LVTE 1906

USFloors lanceert de nieuwe COREtec Naturals vloeren collecties die perfect pass

Een ruime keuze aan mooie vloeren en ook toebehoren in zelfs identiek dezelfde decoren voor in de keuken.

Ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen in uw keuken. Daarnaast is COREtec® geluiddempend en isolerend. Bij COREtec® is de keuze in kleuren en kwaliteiten zeer groot waardoor voor ieder van ons voor elk interieur in de keuken een perfect bijpassende vloer is te vinden.

Eerst en vooral zijn deze vloeren zeer gemakkelijk te plaatsen in vergelijking met echte tegelvloeren die heelwat werk en tijd vergen voordat ze geplaatst worden. Ze zijn robuust en hebben niet veel aan onderhoud nodig. Dat zij 100% watervast zijn, zorgt er voor dat er geen beperkingen zijn t.o.v. waar u de COREtec® vloeren kunt plaatsen. Er is geen extra onderlaag nodig. U kiest uit een groot assortiment afmetingen, decoren en stijlen.

Er is dus voor elke interieurvoorkeur een overeenkomstig design verkrijgbaar. Bovendien zijn de toebehoren zoals plinten, profielen of trapprofielen in bijhorende kleuren te verkrijgen. Zo werkt u uw kamer netjes van alle kanten af. Maar ook verschillende schilderplinten zijn verkrijgbaar. De fabrikant kent een levenslange garantie op huishoudelijk gebruik toe. De COREtec® vloeren kunnen ook in commerciële locaties zonder problemen worden geplaatst. Bovendien kunnen de COREtec® vloeren onmiddellijk na de plaatsing worden belopen.

Perfecte samenstelling die tegen een stootje kan. COREtec® vloer kopen kan de juiste keuze zijn als je een gezinssamenstelling heeft met huisdieren en kinderen. We weten allemaal dat een ongeluk in een klein hoekje zit en dat huisdieren en kinderen voor krassen kunnen zorgen in jouw vloer. De COREtec® vloer is bestand tegen krassen en kan tegen een stootje. De bovenste laag vinyl ligt bovenop een combinatie van een composiet van hout in combinatie met bamboe en kalk. Daaronder is er een kurklaag. Kurk zorgt ervoor dat geluiden worden gedempt waardoor COREtec®ideaal is voor gehorige gebouwen. Daarnaast absorberen deze vloeren warmte en houden dit ook vast. Wil je graag vloerverwarming in jouw woning? Dat kan prima met deze vloeren van COREtec® !

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties