Foto: keukentrends_Dekker

Keukentrends 2024

Lightness en Rock Nature: dat zijn dé keukentrends voor 2024.

11 November 2023

Twee nieuwe stijlen met een verrassende mix van materialen en kleuren die een focus hebben op duurzaamheid en natuur – maar toch heel verschillend zijn. Dekker Zevenhuizen heeft deze trends samen met trendforecaster Monique van der Reijden uitgebreid in kaart gebracht, en vertaald naar concrete producten voor de keuken. Wat u zeker niet mag missen in de collectie 2024? De luxe composiet keukenbladen van … waste. De keukenbladen zijn ook nog eens oneindig recyclebaar, dus hoe duurzaam wilt u het hebben?

Lightness: een lichtheid in wonen

Lightness staat voor een lichtheid in wonen en leven. Een monochroom, licht naturellen palet en duurzame, lichtgewicht materialen vormen de basis van deze ingetogen elegante keuken. Er wordt gespeeld met transparantie en reflectie, en glas in diverse vormen en voelbare structuren is hét materiaal. Met lichtblauw of andere watertinten wordt een kleuraccent aangebracht.

Rock Nature: omarm de ‘wilde’ natuur

De Rock Nature keuken is juist robuust en donker. Het is een mix van natuursteen, hout met voelbare nerf, beton en metaal. Daarin komt overal gekleurd marmer met uitgesproken aders terug. De ‘wilde’ natuur wordt omarmd door te spelen met voelbare grovere structuren, zichtbare aders en voelbare houtnerven. Voor een luxe beleving lopen de materialen uit de keuken door in het totale interieurontwerp.

Kijken, voelen en testen

Welke werkbladen en accessoires passen in die twee trends? Hoe zien de duurzame keukenbladen gemaakt van waste eruit? En hoe kunt u de verschillende materialen mooi combineren? U ziet het in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen.

Bekijk de collectie

Bezoeken kan alleen op afspraak

.

www.dekkerzevenhuizen.nl/trends2024

Meer van Dekker Zevenhuizen
Reacties