Trends toepassen door keukenrenovatie part I: zwarte keukens

De nieuwste trends toepassen in de keuken maar geen compleet nieuwe keuken aanschaffen? Dan is keukenrenovatie dé oplossing.

Om de nieuwste keukentrends toe te passen is het echt niet nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Keukenrenovatie is hierbij echt een uitkomst. We zetten de laatste trends op keukengebied op een rij en leggen uit hoe De Keukenvernieuwers kunnen helpen bij de realisatie. In deze blog; zwarte keukens.

Stijlvol zwarte keukens
Je kunt er niet omheen; de opkomst van zwarte keukens. Het is een trend die al enige tijd aanwezig is en ook blijft. De kleur zwart geeft de keuken een stijlvolle, stoere en tijdloze uitstraling. Wanneer de basis van de keuken nog in goede staat is, maar je wel deze zwarte keukentrend wil doorvoeren, helpen De Keukenvernieuwers graag met renoveren. Door de bestaande keukendeurtjes te vervangen door een zwarte variant, krijgt de keuken door deze aanpassing meteen een totaal andere look. Verdere opties zijn om ook het keukenblad te vervangen door een zwarte, of juist te kiezen voor een speelse combinatie door bijvoorbeeld hout of grijs te kiezen. De mogelijkheden zijn oneindig!

Is een compleet zwarte keuken misschien net too much? Dan kunnen ook alleen de huidige accessoires of apparaten in de keuken worden vervangen door een zwarte uitvoering. Zwarte accenten toepassen in de keuken kan door bijvoorbeeld alleen het keukenblad te vervangen of door te kiezen voor zwarte inbouwapparatuur.

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.