Keukenrenovatie: wat doet kleur met de keuken?

Een rode keuken kan een echt statement maken in huis. Maar soms raak je uitgekeken op de kleur van je keuken...

De keuken van deze familie was nog in een goede staat, dus De Keukenvernieuwers kwamen als geroepen; er was geen hak en breekwerk nodig. Deze familie ging van een rode kleur naar een ‘leem’ kleur. Leem geeft een rustige, warme uitstraling aan de keuken. Door de egale fronten met subtiele greeplijsten oogt de keuken meteen een stuk strakker. Oordeel zelf wat een andere kleur keukenfrontjes kan doen met een keuken door hieronder de foto’s te bekijken!

Naast de nieuwe keukenfronten kwamen er een nieuwe inbouwoven, -koelkast en -vaatwasser. De vraag om meer licht te creëren in de keuken werd opgelost door warme led verlichting die werd ingebouwd onder de bovenkasten. Een mooie renovatieklus die de keuken door een paar ingrepen een compleet andere uitstraling geeft.

Kleur keuze
Een kleur kan op verschillende manieren terugkomen in je keuken; de keukenkastjes, het keukenblad of op de achterwand van je keuken. Kleur kan dus heel bepalend zijn. Bij De Keukenvernieuwers zijn er oneindig veel mogelijkheden qua kleur en materiaal waardoor je jouw bestaande keuken weer een nieuwe look kunt geven zonder dat de keuken meteen een grote verbouwing hoeft te ondergaan! Welke kleur kies jij? Ga je voor een landelijke, moderne, klassieke of tijdloze uitstraling? We hebben voor ieder wat wils!

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.