array(1) { ["path"]=> string(49) "www.dekeukenvernieuwers.nl/keukenkraan-vervangen/" }
Partner

De Keukenvernieuwers

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. U als klant heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

MEER TONEN

Keukenkraan vervangen

Een nieuwe keukenkraan kiezen, dat is soms een lastig karwei. U wilt kwaliteit, maar het budget is niet oneindig. De Keukenvernieuwers kunnen u helpen!

Een keukenkraan vervangen omdat hij lekt - dat is niet altijd nodig. Een rubbertje kan kapot zijn of er is iets mis met de keramische afdichting in de kraan. Als die kraan nog goed is, dan kunnen die rubbertjes of schijven eventueel vervangen worden. En als u een nieuw keukenblad laat aanbrengen of een nieuwe spoelbak, dan kunnen we soms de oude kraan nog wel gebruiken - dat is ons uitgangspunt. Maar misschien wilt u die lekkende, oude kraan niet meer omdat een nieuwe kraan meer mogelijkheden biedt (een groter bereik bijvoorbeeld). Zoals bij veel zaken op keukenrenovatie gebied: er is heel veel keus. De Keukenvernieuwers kunnen u hiermee helpen.

Meer lezen over
'Keukenkraan vervangen'?

meer van deze professional

Werkblad vervangen

Uitgekeken op je keukenblad? Werkblad kapot? De Keukenv...

Verandering

Wil je wat anders met je keuken - van klassiek naar mod...

Keuken renoveren

Ontdek de voordelen van keukenrenovatie. Nieuwe technie...

Toon alle 13 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.