Partner

De Keukenvernieuwers

De Keukenvernieuwers zijn zelfstandige ondernemers die samenwerken met en in een landelijke organisatie. Het hoofdkantoor van De Keukenvernieuwers in gevestigd in Tilburg. U als klant heeft het voordeel van de persoonlijke en klantgerichte aanpak van een zelfstandige ondernemer. Daarbij heeft u de zekerheid en ondersteuning van een landelijke organisatie met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van keukens en aanverwante zaken.

MEER TONEN

KEUKENDEURTJES VERVANGEN

Als de keukendeurtjes (of: keukenfrontjes) scheef gaan hangen of niet meer goed sluiten, is het tijd om enig onderhoudswerk te verrichten....

Een slordige aanblik is wel een tijdje te verdragen, maar op een gegeven moment begint het u te ergeren. De Keukenvernieuwers kunnen u helpen. Wij kunnen de keukendeurtjes weer vast zetten, bijwerken en anderszins in het gareel brengen.

Wilt u ze allemaal vervangen? Geen probleem. Dat doen we ook! Welke kleur kiest u? Gaat u voor klassiek of voor de gezellige landhuisstijl. Of wordt het design modern?
Wilt u een keuken met grepen of een strakke, greeploze keuken? Ook een traditionele keuken is redelijk eenvoudig om te bouwen naar een een greeploze, strakke keuken met onze speciaal voor de keukenrenovatie ontwikkelde greeploze keukenfrontjes. Alles is mogelijk - uw eigen smaak is maatgevend. U zegt hoe u het hebben wilt!

Ter inspiratie vindt u hieronder diverse voorbeelden van keukendeurtjes.....

meer van deze professional

Keuken renoveren

Ontdek de voordelen van keukenrenovatie. Nieuwe technie...

AFZUIGKAP VERVANGEN

Maak uw afzuigkap teveel lawaai? Is hij verouderd? De K...

Werkblad vervangen

Uitgekeken op je keukenblad? Werkblad kapot? De Keukenv...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.