Trends toepassen door keukenrenovatie part 4: Mix en Match!

De nieuwste trends toepassen in de keuken maar geen compleet nieuwe keuken aanschaffen? Dan is keukenrenovatie dé oplossing.

Om de nieuwste keukentrends toe te passen is het echt niet nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Keukenrenovatie is hierbij écht een uitkomst. We zetten de laatste trends op keukengebied op een rij en leggen uit hoe De Keukenvernieuwers kunnen helpen bij de realisatie. In dit blog; het combineren van materialen, texturen, stijlen en kleuren.

Alles kan
De combinatie zwart-wit blijven we  terugzien in veel keukens. Maar kleur in de keuken is bezig met een comeback. Breng bijvoorbeeld de natuur in huis door gebruik te maken van verschillende groen-tinten. Ook het gebruik van hout(look) geeft de keuken een natuurlijke uitstraling. Ben je een durfal? Kies dan voor een eye catching kleur in je keuken zoals roze-tinten of zelfs rood... 

Naast kleur worden er ook steeds meer materialen gemixt in de keuken. Combineer natuurlijke houttinten met een stoer keukenblad. Denk hierbij aan marmer wat een luxueuze uitstraling geeft aan je keuken. Zelfs verschillende stijlen, zoals landelijk en modern, worden gebled met vaak een verrassend mooi resultaat!

Deze mix en match trend zien we ook terug in onze renovatieprojecten. Swipe door de foto's om een paar van onze projecten te bekijken. 

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.