Trend alert: greeploze keukens

Ook de handgrepen in de keuken hebben een ontwikkeling doorgemaakt. Je ziet het steeds vaker: greeploze keukens.

De afwezigheid van handgrepen geeft een rustige en strakke uitstraling. De techniek om de deurtjes en lades te kunnen openen met de vingers ('tip on') is echter wel wat kostbaarder. Wil je voor minder geld toch een strakke uitstraling? Dan is het gebruik van greeplijsten een mooi alternatief. Het resultaat zie je hieronder op de foto's. Bijkomend voordeel: geen vette vingers op de deurtjes!

Handgrepen vervangen
Er kunnen ook andere redenen zijn om de handgrepen in de keuken te vervangen; ze zijn niet meer mooi, ze zijn beschadigd of laten los. Ook dan ben je bij De Keukenvernieuwers aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten en maten grepen in ons assortiment – rond, vierkant, rechthoekig, hout, metaal, roestvrij staal – je kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen ze leveren. Dus handgrepen in de keuken vervangen was nog nooit zo gemakkelijk: wij vervangen de handgrepen van keukendeurtjes en keukenlades.

Meer informatie
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.