Trends toepassen door keukenrenovatie part 2: duurzame oplossing

De nieuwste trends toepassen in de keuken maar geen compleet nieuwe keuken aanschaffen? Dan is keukenrenovatie dé oplossing.

De keuken verduurzamen is dus heel goed mogelijk zonder een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Oude apparatuur verbruikt nu eenmaal meer energie dan moderne keukenapparaten. Zo is de huidige generatie koelkasten veel zuiniger dan die van 10 jaar geleden. Daarbij komt dat moderne slimme inbouwapparaten meer mogelijkheden hebben die uw leven kunnen veraangenamen. De Keukenvernieuwers zijn experts in het probleemloos vervangen van inbouwapparatuur.

Duurzame renovatie 
Een inductiekookplaat werkt op stroom en is zuinig. Een goed alternatief voor een gasfornuis. Koken op inductie lijkt veel op koken op gas omdat je temperatuur ook snel kan regelen.

Denk verder aan energiezuinige ovens, koelkasten, afzuigkappen en vaatwassers. Er is een groot aanbod als het gaat om duurzame apparatuur. De Keukenvernieuwers weten alles van deze apparaten!

We zorgen er trouwens ook voor dat uw oude apparaat op verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Inbouwapparatuur vervangen? De Keukenvernieuwers vragen!

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.