Haast nog mooier dan een nieuwe keuken..

'Ongelofelijk, dit is haast nog mooier dan een nieuwe keuken'.

Dit was een reactie van vrienden die op bezoek waren bij een familie waar Keukenvernieuwer Henk Sprangers net aan het werk was geweest.

Henk Sprangers is specialist in keukenrenovatie. En niet zo maar één: hij is, wat men noemt, een ‘pietje precies’. Hij legt zijn hele ziel en zaligheid in de afwerking. Dat kost soms wat extra tijd, maar dat levert dan ook wel fantastische resultaten op. Zie bijvoorbeeld het verschil tussen beide foto’s. Een wereld van verschil en toch is het in wezen dezelfde keuken. Henk heeft een nieuwe achterwand geplaatst, een kokendwater kraan, nieuwe stopcontacten, de luifels en het lijstwerk vervangen en, natuurlijk, het meest in het oog springende verschil: hij heeft alle keukendeurtjes vervangen. Het werkblad was in dit geval nog goed, dat heeft hij gewoon zo gelaten. Onnodig te zeggen dat de klant zeer tevreden was over de keukenmetamorfose.

Gelukkig is Henk niet de enige Keukenvernieuwer met ‘gouden handen’. Sterker nog: kijk op de website van De Keukenvernieuwers en u zult honderden referenties kunnen lezen van enthousiaste klanten van De Keukenvernieuwers. Er is altijd wel een bij u in de buurt – dus: als u niet meer tevreden bent over uw keuken, dan loont het de moeite om eens bij De Keukenvernieuwers te informeren naar de mogelijkheden. Er is een grote kans dat ze u kunnen helpen!

Meer informatie: www.dekeukenvernieuwers.nl