De Keukenvernieuwers: krachtige keukenbladen

Het meest gebruikte onderdeel in de keuken is het keukenblad. Maar wat als uw keukenblad toe is aan vernieuwing?

Uw keukenblad vervangen

Het keukenblad slijt door gebruik. Natuurlijk moet er wel geleefd worden in een keuken dus normaal gesproken is dat niet zo erg. Maar soms kan een beschadigd werkblad niet meer goed schoon gemaakt worden en krijgen bacteriën vrij spel in kieren en gaten.
Als dat bij u het geval is, neem dan contact op met De Keukenvernieuwers. Wij kunnen vrij eenvoudig een aanrechtblad vervangen – eventueel met kranen en spoelbak erbij. Uw keuken komt er in een keer compleet anders uit te zien.

Naast een versleten keukenblad kan ook de verandering van smaak een reden zijn om het keukenblad te vervangen. De Keukenvernieuwers bieden een ruime keuze aan keukenbladen. We kunnen uw keukenblad vervangen door bijvoorbeeld graniet/natuursteen, composiet, keramiek, kunststof of hout. De Keukenvernieuwers kunnen u natuurlijk uitvoerig voorlichten over de voor- en nadelen van de verschillende soorten keukenbladen.

Overzetblad
Het komt soms voor dat een keukenblad niet verwijderd kan worden. Bijvoorbeeld als daardoor de tegels van de achterwand beschadigd zouden raken. Wij hebben in dit soort moeilijke gevallen een unieke aanpak door gebruik te maken van een overzetblad. Een methode die we graag bij u thuis komen demonstreren.

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.