Trends toepassen door keukenrenovatie part 3: houtlook keuken

De nieuwste trends toepassen in de keuken maar geen compleet nieuwe keuken aanschaffen? Dan is keukenrenovatie dé oplossing.

Om de nieuwste keukentrends toe te passen is het echt niet nodig om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Keukenrenovatie is hierbij écht een uitkomst. We zetten de laatste trends op keukengebied op een rij en leggen uit hoe De Keukenvernieuwers kunnen helpen bij de realisatie. In deze blog; de houtlook keuken.

Landelijk of een stoer contrast?
De houtlook keuken is ook in 2021 erg in trek. Hout zorgt voor een warme uitstraling en geeft een natuurlijk karakter aan de keuken. Van donker eiken tot een moderne lichte houten keuken. Mix en match met kleuren en materialen voor de perfecte look. Door het plaatsen van nieuwe keukenfrontjes, een ander werkblad of nieuwe inbouwapparatuur ziet de bestaande keuken er weer als nieuw uit.

Wanneer je kiest voor lichte accenten, zoals een licht keukenblad, krijgt de keuken een landelijke look. Ben je op zoek naar een stoer contrast in de keuken, dan kunnen donkere accenten hiervoor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan donkere keukenapparatuur of zwarte handgrepen. De mogelijkheden zijn oneindig bij De Keukenvernieuwers. 

Meer informatie?
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.