Keller Keukens, mooi en bereikbaar

Ademt uw keuken binnenkort de sfeer van een boutique hotel, industriële loft of oude boerderij?

31 Oktober 2020

Of kiest u voor stijlvol, modern marmer? Met de keukenontwerpen van Keller is er altijd een mooie keuken die past bij uw stijl, persoonlijke situatie, budget én de laatste trends. 

Het wordt bij introductie van de nieuwste keukenontwerpen van Keller meteen duidelijk waar ze voor staan bij Keller: een persoonlijk en mooi keukenontwerp, bereikbaar voor elk budget. Keller werkt uitsluitend met erkende Keller keukenspecialisten waar vriendelijke en deskundige keukenadviseurs de klant helpen hun persoonlijke keuken te realiseren. De vier nieuwe ontwerpen zijn, zoals we van Keller gewend zijn, uitgevoerd in vier basis woonstijlen; modern, klassiek, landelijk en industrieel. Aan elke stijl werd onlangs een inspirerend keukenontwerp toegevoegd, met daarin de nieuwste keukentrends.

Black Marble – de moderne woonstijl

De matgelakte fronten in de kleur sneeuw vormen een mooi contrast met het blad en de nis in zwart marmer Keramiek. De hoge deuren uit één stuk maken het ontwerp extra fraai. Zwarte led-spots in de nis en de zwarte, Verlichte greep lijsten maken het design echt af.

Glam Chic – de modern-klassieke woonstijl

Stap binnen in de wereld van de Glam Chic. Beleef de sfeer van een boutique hotel waarbij klassieke elementen op een moderne manier zijn toegepast. Details zoals de glaskasten met rookglas en ledverlichting, het riante kookeiland en de nis in composiet zorgen voor een luxueuze uitstraling.

Smokey Wood – de landelijke woonstijl

Het grove fineer in gerookt eiken beits geeft deze keuken een rustieke, maar ook een luxe uitstraling. De greeplijsten in gun metal creëren een moderne finishing touch! Wat niet te zien is, maar zeker ook de moeite waard, is de lade- en korfverlichting. Dat geldt ook voor de eiken bestekindeling. Keller is mooi van buiten én van binnen.

Rock Solid – de industriële woonstijl

Steen en staal vormen de basis van de Rock Solid. In deze industriële keuken zijn stoere materialen gebruikt zoals structuurlak in de trendkleur grafiet en stoere zwarte cassettegrepen. De hangende regalen met legplanken op maat passen helemaal bij de interieurtrends van nu. Keller heeft ook regalen die met een schuifdeur uitgevoerd kunnen worden én systemen met keukenaccessoires.

Keller Keukens staat voor mooi. Maar mooi is voor iedereen weer anders. Mooi is persoonlijk. Daarnaast verandert wat we mooi vinden continu, door ontwikkeling op het gebied van trends en technieken. Keller Keukens vertaalt dit door naar een breed assortiment. Wij bieden onze klanten voldoende keuzes: in stijlen, materialen, kleuren, details en afwerking. Zo maken wij mooie keukens bereikbaar. Al meer dan 85 jaar. Keller Keukens voelt zich alleen thuis bij de betere keukenspeciaalzaak, waar vertrouwen en liefde voor het vak de drijfveer is. En waar deskundige mensen de klant persoonlijk begeleiden vanaf het ontwerp tot en met het moment dat de nieuwe keuken in gebruik wordt genomen. Keller keukens worden in de eigen fabriek in Bergen op Zoom geproduceerd, volledig CO2-neutraal. Een echt 100% Nederlands fabricaat, met zorg voor mens en milieu geproduceerd.

Reacties