IKEA + HouseSpecials = Budgetvriendelijke droomkeuken

Gebruik de fronten en aanrechtbladen van HouseSpecials op jouw IKEA keuken en realiseer jouw droomkeuken binnen budget.

03 April 2020

HouseSpecials is gespecialiseerd in het produceren van keukenfronten en aanrechtbladen op maat. Met onze producten kun je IKEA keukens of kasten op een budgetvriendelijke manier een unieke uitstraling geven. Door het aanbod van meerdere materialen en stijlen kunnen wij voor iedere klant zijn droomkeuken realiseren.

Hoe werkt het?

1. Begin met de IKEA keukenplanner. Ikea heeft een handige tool waarbij je de ruimte van de keuken kunt namaken en vervolgens de keuken kunt gaan designen.
2. Kies bij HouseSpecials uit de verschillende materialen voor zowel fronten als aanrechtbladen, zijpanelen en eventueel handgrepen.
3. Stuur de keukenplanner en gekozen materialen naar ons toe per mail of kom langs in de showroom om de plannen te bespreken. Na enig advies en overleg maken we een scherpe offerte voor jouw droomkeuken.
4. Bestellen!

Fronten

Waren de fronten van IKEA niet helemaal jouw smaak? Wij werken met een breed assortiment aan fineer hout, massief hout en exclusief decormateriaal waardoor er voor iedereen een geschikte front te vinden is. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar we denken graag met iedere klant mee om te kijken wat goed bij hen past. 

Aanrechtbladen

‘De aanrechtbladen van IKEA vinden wij te nep’ is iets wat wij vaak terug horen komen. Aanrechtbladen maken een keuken echt af. Vaak zie je met het ruime aanbod door de bomen het bos niet meer. Wij zijn gespecialiseerd in betonnen aanrechtbladen maar leveren ook composiet, keramiek, dekton, graniet en RVS aanrechtbladen. Ook hier helpen we je graag met de keuze, kijkend naar de praktische en stijlvolle kanten van een aanrechtblad.

Bestaande keukens

Doordat wij onze fronten en aanrechtbladen op maat kunnen maken, kunnen wij dat ook voor al bestaande keukens van iedere keukenleverancier (dus niet alleen IKEA). In veel gevallen is het namelijk niet noodzakelijk om de gehele keuken te vervangen maar voldoet het vervangen van de fronten en/of het aanrechtblad al. Dit scheelt aanzienlijk in kosten en maakt het zeer interessant. Lees hier meer over keuken vernieuwen.

Reacties