string(1) "p"

Een strakke keukenrenovatie

Een mooie keukenrenovatie waarbij de bestaande keuken een compleet nieuwe moderne uitstraling heeft gekregen.

Beton look

De basis van deze keuken was in een prima staat. Alleen de uitstraling was niet meer naar wens. De klant was op zoek naar een strakke en moderne uitstraling. Daar hebben De Keukenvernieuwers met hun vakmanschap voor gezorgd!

Bij deze keuken kwam de folie los van de keukenkastjes. Een herkenbaar probleem – we komen het vaak tegen, meestal bij keukens die een jaar of tien oud zijn. De lijm en de materialen die destijds werden gebruikt waren niet van goede kwaliteit. Herstellen gaat nauwelijks en biedt daarnaast vaak geen goede oplossing. Maar wat wel helpt in zo’n situatie is het vervangen van de keukendeurtjes! Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden wanneer je nieuwe keukendeurtjes wilt. Deze klant koos voor betonlook. En zeg nou zelf: de betonlook deurtjes met strakke greeplijsten zijn een hele verbetering en geven de keuken een compleet nieuw aanzicht!

Meer informatie??
Meer informatie over de mogelijkheden voor keukenrenovatie door De Keukenvernieuwers? Kijk op www.dekeukenvernieuwers.nl en maak vrijblijvend een afspraak met een Keukenvernieuwer bij jou in de buurt.