string(1) "p"

Quooker Fusion met een laagje 24 karaats goud

Wauw! Hoe gaaf is deze Quooker fusion. De vertrouwde Quooker Fusion verguld met een laagje 24 karaats goud.

Wauw! Hoe gaaf is deze Quooker fusion. De vertrouwde Quooker Fusion verguld met een laagje 24 karaats goud. Met deze Quooker haal je zeker weten het zonnetje in huis!

Een Quooker-kraan is niet alleen heel handig, maar je kunt hem ook inzetten als blikvanger. Deze gouden touch aan de Quooker is dan ook zeker een blikvanger in je keuken. De Fusion goud, uitgevoerd met een laagje 24 karaats goud, brengt instant glamour naar het aanrecht. Het is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, die in combinatie met de Quooker CUBE ook koel gefilterd en bruisend water geeft. De Quooker goud biedt dezelfde voordelen als de andere Quooker-kranen. Hij is makkelijk en zeer veilig in gebruik en bespaart je veel tijd, energie, water en ruimte op je aanrecht!

Goud in je keuken
Goud is een kleur waarbij je misschien snel denkt aan chic en kitsch, maar niets is minder waar. Goud is een kleur die overal op zijn plek is, alleen over nét even anders uitpakt. Zo brengt goud warmte in een witte omgeving en maakt een zwarte keuken chic. Voor een hip effect kun je gebruikmaken van bijvoorbeeld petrolblauw of flessengroen als interieurkleuren.

De Quooker goud is verkrijgbaar met een hoekige of ronde uitloop en wordt geleverd met een PRO3-reservoir of een COMBI- of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Ook de bijpassende zeeppomp is er met een gouden finish.

Uitstraling en techniek
De Quooker Fusion goud heeft uitstraling maar onder het laagje 24 karaats goud gaat een hoop verborgen. De Quooker Goud is een mengkraan en een kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Net als alle Quookers is hij energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.

Verschillende designs
De Quooker Goud is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als mengkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. De mengkraankop is uitgevoerd in matgoud, wat de kraan een subtiel accent geeft. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. De Quooker Goud wordt geleverd met PRO3-reservoir of een COMBI of COMBI+-reservoir voor onder het aanrecht.

Kijk voor meer informatie over de aanschaf van deze gouden Quooker Fusion op de website. Ook benieuwd hoe deze gouden Quooker in jouw keuken staat? Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.