Foto: press_2013//kraan-spoelbak-afzuigkap-franke.jpg

Kraan, spoelbak en afzuigkap Franke: ronde lijnen

Sinos-lijn kraan, spoelbak en afzuigkap van Franke Kitchen Systems: vloeiende, ronde lijnen.

Sinos-lijn kraan, spoelbak en afzuigkap van Franke Kitchen Systems: vloeiende, ronde lijnen.

Een spoelbak, kraan en afzuigkap die door hun vloeiende, ronde hoeken en vormen in iedere keukenstijl passen: dat is de nieuwe Sinos-lijn van Franke Kitchen Systems. De keukenproducent presenteert de Sinos aan het Nederlandse publiek tijdens de Woonbeurs, die vandaag van start is gegaan in Amsterdam.

 

Met het ontwerp van de Sinos-lijn gaat Franke in tegen de minimalistische keukentrend van de afgelopen jaren waarbij strakke lijnen hoogtij vierden. De kraan is beschikbaar met een vaste of uitrekbare uitloop en in een chromen en een roestvrijstalen uitvoering verkrijgbaar. De afzuigkap is uitgevoerd met wit of zwart glas. Bij de spoelbak kan ervoor gekozen worden voor een enkele of anderhalve spoelbak met afdruip of een dubbele spoelbak.

 

Accessoires Franke

Er is ook een zeeppompje in de Sinos-stijl beschikbaar. Bovendien zijn er diverse accessoires van Franke verkrijgbaar die mooi passen bij de stijl en uitstraling van de Sinos-lijn. Zo kan de keukencollectie gecompleteerd worden met een afdruiprek, snijplank of rolmat.

 

'De Sinos-lijn is geschikt voor kookliefhebbers die houden van een wat ronder design in plaats van de strakke lijnen die de laatste jaren populair waren. Met de toevoeging van de Sinos-lijn aan ons assortiment heeft de klant een nog ruimere keuze,' zegt Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland. 'We kijken ernaar uit onze nieuwe producten aan het Nederlandse publiek voor te stellen tijdens de Woonbeurs en zijn erg benieuwd naar de reacties.'

 

Meer informatie: www.franke.nl

 

Publicatiedatum: 6 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties