Foto: Hansgrohe-keukenkraan-Focus

Hansgrohe keukenkraan Focus

De nieuwe Focus keukenkraan van Hansgrohe biedt nieuw design en ergonomisch comfort.

De nieuwe Focus keukenmengkraan van Hansgrohe biedt nieuw design en ergonomisch comfort.

 

De kraan is niet alleen het meest gebruikte apparaat in de keuken, maar brengt ook ons belangrijkste levensmiddel in de keuken: water. Reden genoeg om aan de keuze van de keukenkraan extra aandacht te besteden. Ook wil de moderne woonconsument niet teveel betalen voor kwaliteit en design. Kraan- en douchespecialist Hansgrohe breidt haar aantrekkelijk geprijsde kranenserie Focus uit met twee nieuwe modellen. Voor het eerst is er een Focus keukenkraan met een uittrekbare vuistdouche met twee straalsoorten op de markt. Deze is ideaal voor prijsbewuste gebruikers of voor renovatie van bestaande keukens waar extra functionaliteit gewenst is. 

 

Doucheplezier met de Focus keukenkraan van Hansgrohe

De grootse douchestraal is zeer geschikt voor het afspoelen van groenten en fruit. Naast de modellen met vaste en uittrekbare uitloop met één straalsoort, bieden de Focus keukenkranen met uittrekbare vuistdouche de keuze uit twee straalsoorten: de normale of de douchestraal. Dankzij de magnetische MagFit houder vinden de uittrekbare vuistdouche na gebruik weer weer snel zijn vaste plaats.

 

De Focus keukenmengkraan met de hoge, rechthoekige uitloop zorgt, net als de variant met de uittrekbare vuistdouche, voor meer bewegingsvrijheid bij de gootsteen. Met de nieuwe modellen biedt het Hansgrohe keukenkranen-assortiment een breed aanbod smaakvolle, functionele oplossingen voor iedere keukenomgeving, voor alle prijsklassen en gebruiksbehoeften. Zo vindt iedereen zijn individueel passende keukenkraan.

 

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AirPower, EcoSmart en CoolStart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

 

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

 

Publicatiedatum: 13 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties