Foto: dornbracht-hot-water-dispenser

Dornbracht keuken: Hot & Cold water dispenser

Uitbreiding van het productprogramma voor de series Elio, Meta.02 en Tara Classic

De Dornbracht water dispensers zijn echte convenience producten voor de keuken: het comfortabele systeem, bestaande uit kraan, waterfilter en heetwatertank, levert supersnel kokend heet (93º C) en naar keuze ook gefilterd koud water. Was de Hot & Cold water dispenser tot nu toe voor de series Tara Ultra en lot beschikbaar, nu breidt Dornbracht het productprogramma uit voor de series Elio, Meta.02 en Tara Classic. De kranen van deze series kunnen nu worden uitgebreid met bijpassende water dispenser in hetzelfde design.

Direct gefilterd kokend water of koud water met één druk op de knop

De bediening van de water dispenser is heel comfortabel: bedieningshendel naar achter – gefilterd leidingwater. Bedieningshendel naar voren – heet water. Zo staat kokend water gemakkelijk en snel ter beschikking, direct als je het nodig hebt. Voor een snelle bereiding van koffie of thee, pasta of rijst voor het hygiënisch uitspoelen van babyflesjes of voor het verwijderen van hardnekkige etensresten op servies of pannen.

Afgestemde vormenspraak: de bijpassende water dispenser bij de kraan

Zoals reeds bij de series Tara Ultra en Lot werd ook het design van de nieuwe water dispensers voor de series Elio, Meta.02 en Tara Classic op de vormenspraak van iedere kraan afgestemd. De Tara Classic water dispenser kenmerkt zich door de typische cilindrische hendel en door een bijzonder hoge en slanke uitloop, die veel speelruimte biedt bij het werken in de keuken. De variant Elio heeft de typische ronde en harmonische vormen die kenmerkend zijn voor de serie en beschikt over een markant mondstuk. De bijzonderheid van de water dispenser Meta.02 is een vormen- en volume vermindering. Zijn slanke hendel en de cilindrische vormen van de kraanbody completeren onderstrepen de bijzondere esthetica van Meta.02.

De Hot & Cold water dispenser voor de series Elio, Meta.02 en Tara Classic zijn in de oppervlakken chroom en platin mat verkrijgbaar. De varianten Tara Classic is extra in de rosé gouden kleuren uitvoering Cyprum beschikbaar.

Ideale aanvulling van de Water Zone Drinking

De water dispensers van Dornbracht zijn ideaal voor toepassing in de Water Zone Drinking, die binnen het concept van de water zones de wens naar een eigen drinkwaterstation in de keuken of andere ruimtes realiseert. Met de water zones heeft Dornbracht een innovatief concept voor de keuken ontwikkeld, dat de ruimtelijke scheiding van de verschillende water gerelateerde werkprocessen, zoals we die kennen uit de Profi keuken, nu ook in de keuken thuis mogelijk maakt. De speciaal gefigureerde water sets (kranen) en water units (wasbakken) zijn daarbij op iedere water zones preparing, cooking, cleaning, drinking en universeel afgestemd.

Meer informatie: www.dornbracht.com.

Reacties