Foto: Franke---Maris-Fragranite-in-Black-Edition

Maris Fragranite in Black Edition

Franke introduceert in haar collectie Maris Fragranite spoelbakken een model compleet uitgevoerd in matzwart.

Bij deze Black Edition is niet alleen de spoelbak uitgevoerd in matzwart maar ook de overloop en afvoer.

Maris komt tegemoet aan de behoefte aan ruimtelijk design, een duurzaam materiaal en de hoogste hygiënenormen. Het resultaat is een elegante spoelbak die een leven lang meegaat. De Black Edition laat zich gemakkelijk combineren met een matzwarte kraan en zeeppomp van Franke, zo creëer je de perfecte eenheid.

De spoelbak is krasvast dankzij het gebruik van Fragranite. Dit innovatieve materiaal bevat kwarts, een van de hardste materialen die de mens kent. Het is ook behandeld met Sanitized®: zilverionen in de Fragranite voorkomen actief bacteriën, schimmels en slechte geuren.

De Maris Fragranite spoelbak kenmerkt zich door zijn minimalistische vormgeving met afvoerdeksel en verborgen overloop. De natuurlijke uitstraling en het comfortabele gevoel stralen een tijdloze esthetiek uit. Met smalle randen integreert het subtiel in elk oppervlak en wordt het vrijwel onzichtbaar.

De spoelbak is verkrijgbaar in een verschillende afmetingen, zodat hij perfect past bij elke keukeninrichting en kastafmetingen. Grote ovenschalen en pannen passen er moeiteloos in en kunnen gemakkelijk worden afgewassen.  

Naast de Black Edition in matzwart met bijpassende afvoer en overloop zijn er nog zes andere bijzondere kleuren verkrijgbaar, variërend van onyx tot oyster.

Meer informatie: www.franke.nl

Reacties