Hygiëne en gebruiksgemak begint bij je kraan

We brengen veel tijd door in de keuken. Hier koken we samen, eten we en brengen we tijd door met familie en vrienden.

07 Juni 2021

Veel van wat we in de keuken doen, heeft te maken met de kraan. Handen wassen, het vullen van een karaf met verfrissend water, afspoelen van borden en het wassen van groenten en fruit – de kraan wordt veel gebruikt in de keuken.

 

Met de nieuwe Atlas Neo touch-free sensor kraan van Franke hoef je de kraan niet meer aan te raken. Juist nu: gemakkelijk, schoon en hygiënisch! Bovendien is de sensor kraan waterbesparend en duurzaam.


 

De infrarood sensor reageert snel op handbewegingen. Hierdoor verspil je geen water. De watertemperatuur van de touch-free functie kan worden ingesteld op de temperatuur die jij prettig vindt. De sensor kraan is ook voorzien van een gewone kraanhendel waardoor bediening met de hand altijd mogelijk blijft.


 

 

De sensor kraan heeft een tijdloos en stijlvol design en geeft veel gebruiksgemak in iedere keuken. De kranen zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal, of kies voor de opvallende kleur Industrial Black. Een zwarte kraan kan net dat stoere accent zijn dat jouw keuken nodig heeft. De sensor kranen zijn verkrijgbaar met een vaste uitloop, uittrekbare uitloop of met een uittrekbare handdouche.

 

 

 

De kraan werkt op batterijen. Er is dus geen extra stopcontact nodig in je keukenkast, wel zo handig. De control-unit en de losse batterijhouder zijn makkelijk te plaatsen in het keukenkastje en nemen weinig plaats in. Het vervangen van de batterijen gaat snel en gemakkelijk.

Meer informatie: www.franke.com

 

Reacties