Foto: franke_mythos

WATER OP JOUW MANIER: FRANKE MYTHOS EN MARIS WATER HUBS

Introductie van de nieuwe Franke kokend water kranen – de nieuwste collectie innovatieve wateroplossingen voor thuis.

02 Juni 2024

Nu mensen steeds meer focussen op hun welzijn en gezondheid, is het hebben van een zuivere en veilige watervoorziening een primaire behoefte geworden voor kwaliteitsbewuste consumenten.

Tegenwoordig volgt design de evoluerende behoeften van de consument en bereikt het nieuwe hoogten op het gebied van zowel esthetiek als functionaliteit. Zoals Charles Eames, een van de meest invloedrijke en visionaire ontwerpers van de twintigste eeuw en productief maker van multifunctionele objecten, ooit zei: “Het idee om meerdere dingen te kunnen doen met één enkel object vormt de kern van mijn benadering van design.”

Franke loopt voorop op het gebied van innovatief, functioneel premium design dat consumenten in staat stelt hun levensambities waar te maken en heeft de functionaliteitstrend omarmd om eigentijdse wateroplossingen te bieden en naar een hoger niveau te tillen met twee nieuwe innovatieve oplossingen voor thuis. Met de nieuwe Mythos en Maris kokend water kranen voegt Franke een multifunctionele oplossing toe die superieure functionaliteit en keuze biedt.

Franke’s Mythos en Maris Water Hubs – innovatieve gamechangers in elk modern huis
De Mythos- en Maris kokend water kranen brengen efficiëntie, comfort en stijl in de dagelijkse routine , waardoor de kraan verandert in een waterervaring met een slimme en functionele benadering. Met een volledig scala aan opties met één druk op de knop, zorgen Mythos en Maris kokend water kranen voor veel keukencomfort.

 

 

Reacties