Spice up your kitchen!

Kruiden zijn de smaakmaker van iedere maaltijd. De juiste kruidenmengeling vinden voor het juiste gerecht is hoe de échte keukenprins(es) zich weet te onderscheiden.

 Orgalux kruidenhouder

Maar zo verzamel je al snel een heleboel verschillende potjes die vaak kriskras door elkaar in een kast belanden. Niet handig want je zal natuurlijk altijd merken dat het kruid dat jij zoekt het laatste potje is dat je vastneemt. De Orgalux kruidenhouder brengt het overzicht in je kruidenverzameling terug zodat je altijd snel de juiste smaakmakers bij de hand hebt!

Dankzij de schuine stand van de potjes zijn de etiketten duidelijk leesbaar en voorkom je culinaire drama’s. Je wilt immers niet dat je de vis kruidt met kaneel of peper in de rijstpap doet. Na het koken, berg je jouw kruiden snel terug op in de lade naast het kookvuur. Zo staan ze onmiddellijk klaar voor de volgende keer maar blijft het aanrecht leeg.

Bestel deze handige kruidenhouder nu in onze webshop en ontvang een setje kruiden cadeau*!

We kozen voor een leuk aanbod van uiteenlopende smaken: breng je vlees op smaak met onze ‘Tasty Rosemary’, geef je pizza die extra toets met ‘Hello Oregano’ of gebruik de ‘Sweet Cinnamon’ om je dessert die speciale finishing touch te geven. Mag het iets pikanter? Dan is de ‘Kinky Pili-Pili’precies wat je nodig hebt! We hebben voor elk wat wils!

*Actie geldig zolang de voorraad strekt!

Meer informatie? Kijk op www.orgalux.com