string(1) "p"

Blum Onyx zwarte scharnier

Blum lanceert de unieke Onyx zwarte scharnier!

Blum Onyx zwarte scharnier

Donkere kleuren worden steeds populairder in ons interieur. Donkere meubels stralen luxe uit én zijn vooral tijdloos. Voor een uniform uitzicht wordt ook de binnenkant van de meubels steeds vaker in een donkere kleur afgewerkt. Een noodzakelijk maar opvallend element in veel van deze kasten zijn de vernikkelde scharnieren. Daarom komt Blum nu met een vernieuwing in zijn gamma.

Hun CLIP top BLUMOTION scharnieren zijn voortaan ook in het Onyx zwart verkrijgbaar. De vertrouwde, beproefde Blum kwaliteit in een stijlvol, vernieuwend jasje.
CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart combineert niet enkel mooi in donkere meubels, ook bij de kwaliteitsmeubels in een lichter materiaal zorgen ze voor een elegant accent. Zo heb je meer mogelijkheden om je keuken tot in de kleinste details te personaliseren. Voor een samenhangend geheel of een contrastrijke invulling van je keuken!

CLIP top BLUMOTION scharnieren: innovatieve techniek

 

Deze variant in een stijlvolle, zwarte verpakking zorgt voor meer vrijheid in vormgeving zonder compromissen in het design. Uiteraard kunt u ook bij de zwarte variant blijven rekenen op de betrouwbare kwaliteit en de voordelen van CLIP top BLUMOTION zoals het zacht en geruisloos sluiten van kastdeuren dankzij de geïntegreerde BLUMOTION technologie.

Voor meer informatie kun je terecht op www.vanhoecke.be of www.blum.com.