Van Hoecke stelt zijn nieuwigheden voor op HoutPro+


Tijdens de vakbeurs HoutPro+ (31 oktober t/m 3 november) presenteert het Belgische familiebedrijf Van Hoecke heel wat nieuwigheden.

In de bewegingstechnologie en scharnieren van Blum zijn er de nodige vernieuwingen. Ook de houten ladesystemen van TA’OR hebben heel wat extra features te bieden.

Blum-bewegingstechnologieën vereenvoudigd

Nieuw is de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider.

 

Scharnieren krijgen nieuwe mogelijkheden

Bij de scharnieren stelt Blum het langverwachte 155° scharnier voor met geïntegreerde BLUMOTION. Deze is misschien wel dé blikvanger van de beurs. Ook het CRISTALLO glasdeurscharnier krijgt een versie waarbij de demping in het scharnier wordt geïntegreerd. Daarnaast zorgen de nieuwe CLIP top BLUMOTION scharnieren voor dunne deuren voor nieuwe mogelijkheden.

AVENTOS HK wordt kleiner

De AVENTOS HK top, het nieuwe beslag voor klapdeuren, is een stuk kleiner geworden. Door zijn kleine inbouwgrootte en een nieuw design van de afdekkap, past het beslagelement perfect in elke corpus.

TA’OR BOX 2.0

De eigen houten lade-systemen TA’OR BOX bestaan ondertussen 4 jaar en beginnen hun weg te vinden naar de klanten in de Benelux. Op HoutPro+ laat Van Hoecke nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden zien.

AANBEVOLEN

vtwonen Medicine Vitrinekast H

Kast voor in de keuken | vtwonen Medicine Vitrinekast Hoog

Opbergen in de keuken: optimale keukenkasten

Of je nu een grote of kleine keuken hebt, kookgerei in overvloed. Berg alles op ...

Woodman Kensal Buffetkast Brui

Kast voor in de keuken | Woodman Kensal Buffetkast Bruin

Keukenfronten: de keuken aangekleed

Creeër de juiste sfeer. De juiste keukenfronten dragen bij aan je ideale keuken...

Woodman Pimlico Buffetkast Bru

Kast voor in de keuken | Woodman Pimlico Buffetkast Bruin

Advertentie