Foto: 2017-09/Van-Hoecke_CLIP-top-BLUMOTION-155_B.jpg

Van Hoecke stelt zijn nieuwigheden voor op HoutPro+

Tijdens de vakbeurs HoutPro+ (31 oktober t/m 3 november) presenteert het Belgische familiebedrijf Van Hoecke heel wat nieuwigheden.

In de bewegingstechnologie en scharnieren van Blum zijn er de nodige vernieuwingen. Ook de houten ladesystemen van TA’OR hebben heel wat extra features te bieden.

Blum-bewegingstechnologieën vereenvoudigd

Nieuw is de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider.

 

Scharnieren krijgen nieuwe mogelijkheden

Bij de scharnieren stelt Blum het langverwachte 155° scharnier voor met geïntegreerde BLUMOTION. Deze is misschien wel dé blikvanger van de beurs. Ook het CRISTALLO glasdeurscharnier krijgt een versie waarbij de demping in het scharnier wordt geïntegreerd. Daarnaast zorgen de nieuwe CLIP top BLUMOTION scharnieren voor dunne deuren voor nieuwe mogelijkheden.

AVENTOS HK wordt kleiner

De AVENTOS HK top, het nieuwe beslag voor klapdeuren, is een stuk kleiner geworden. Door zijn kleine inbouwgrootte en een nieuw design van de afdekkap, past het beslagelement perfect in elke corpus.

TA’OR BOX 2.0

De eigen houten lade-systemen TA’OR BOX bestaan ondertussen 4 jaar en beginnen hun weg te vinden naar de klanten in de Benelux. Op HoutPro+ laat Van Hoecke nieuwe kleuren en nieuwe mogelijkheden zien.

Meer van Orgalux
Reacties