Foto: s-box-opbergsysteem-keuken-1

S-Box: revolutionair opbergsysteem in de keuken

Geïntegreerde opbergsystemen voor de keuken van S-Box

S-Box: revolutionair opbergsysteem in de keuken. Geïntegreerde opbergsystemen voor de keuken van S-Box.

S-Box zet een nieuwe trend op het gebied van geïntegreerde opbergsystemen in de keuken. De technologie en het functionele design zorgen ervoor dat dagelijks gebruikte voorwerpen netjes uit het zicht worden onttrokken. Met een simpele druk op de bovenzijde zijn deze eenvoudig weer bereikbaar. Naast eerder geïntroduceerde toepassingen zoals een kruidenrek, stopcontacten en een televisie, toonde Jetstone op Living Kitchen de geheel nieuwe S-Box Soundlink; een bluetooth speaker die in samenwerking met Bose is ontwikkeld, en waarmee muziek vanaf bijvoorbeeld een tablet of smartphone kan worden afgespeeld. Erg handig!

De producten van S-Box, een Engelse ontwerp bekroond met diverse ontwerp-awards, maken gebruik van een systeem met contragewichten. Met andere woorden; geen electronica, geen gas en dus geen problemen! Het assortiment biedt een keukenontwerper de mogelijkheid om nuttig gebruik te maken van vaak verspilde ruimtes, bijvoorbeeld in de achterzijde van keukenkastjes of in een keukeneiland. De S-Box kan eenvoudig worden geïnstalleerd en past door de fraaie rvs-afwerking in nagenoeg elke keuken. Naast montage als vlakinleg en opbouw, is de S-Box ook te monteren als onderbouw waarbij een afdekplaatje in dezelfde kleur als het werkblad kan worden gemaakt voor een fraai geïntegreerd resultaat.

Hoewel er wereldwijd al meer dan 50 toepassingen met een patent zijn geregistreerd, bestaat de standaard range van S-Box momenteel uit 9 producten:

Naast eerder geïntroduceerde toepassingen zoals een kruidenrek, stopcontacten en een televisie, toonde Jetstone op Living Kitchen de geheel nieuwe S-Box Soundlink; een bluetooth speaker die in samenwerking met Bose is ontwikkeld, en waarmee muziek vanaf bijvoorbeeld een tablet of smartphone kan worden afgespeeld. Erg handig!Audio-visueel
- Televisie een 19’’ LED-flatscreen met geïntegreerde dvd-speler
- Soundlink een Bose Soundlink II dat werkt als draadloze Bluetooth speaker

Electrisch
- Power een verzameldoos met 3 stopcontacten
- Power + USB een verzameldoos met 2 stopcontacten en 2 USB-aansluitingen

Functioneel
- Messenblok: een simpele en veilige manier voor het opbergen van messen (exclusief messen)
- Kruidenrek: een 2-laags kruidenrek inclusief 10 kruidenpotjes
- Sleutelrek: een handig rek met 4 haakjes voor het opbergen van sleutels en overige kleine spullen
- Chef Centre: fraaie keukencombi compleet met keukenweegschaal, lepel en keukentimer
- Wijnrek: een electronische versie van S-Box (nieuw!) voor maximaal 6 flessen wijn

Meer informatie: the-sbox.com

Publicatiedatum: 19 januari 2013

Door: Redactie Wonen.nl

Reacties