Foto: Blum-Orgalux-keuken-lade-indeling-noot.jpg

ORGALUX keukeninnovaties

luxueuze lade-indelingen en slimme accessoires

Blum is de Oostenrijkse fabrikant van functionele beslagsystemen. Jarenlang onderzoek resulteert in het DYNAMIC SPACE indelings-concept in keukenzones en ORGALUX opbergsystemen. Met zeer slimme en praktische opbergmogelijkheden. Zoals de nieuwe, automatische foliehouder en uitneembare kruidenrekjes: een revolutie in de keukenla! Bovendien lanceert ORGALUX nu ook een prachtige, houten lade-indeling.

Doordachte dispenser

Het gemakssummum is de foliehouder in de vorm van een automatische dispenser (vanaf 116 euro). Vanaf nu is het vershoudfolie altijd op maat voorhanden. Het wordt afgesneden met één druk op de knop: de speciale houder smelt de folie in een fractie van een seconde door.

Spicy business

Een ander highlight van ORGALUX is het nieuwe kruidenrek met handgreep (vanaf 81 euro). Doordat de kruidenpotjes schuin achterover staan, vind je onmiddellijk de kruiden die je nodig hebt. Ook handig om al je kruiden in één keer op je aanrecht te zetten en na gebruik weer direct terug te zetten in de keukenla. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, aangepast aan de breedte van de lade. Alle lichtgewicht in rvs en kunststof met handgreep.

Flexibele ideeën

ORGALUX for Blum gaat verder in praktische, ruimtebesparende en comfortabele oplossingen. Naast de bestaande ORGA-LINE (rvs / kunststof) en K-LINE (kunststof) is er voortaan óók de WOOD-LINE: deze lade-indeling bestaat uit noten- en beukenhout in combinatie met graniet, terracotta en riet.

Een zee van ruimte

Het ORGALUX programma zorgt voor de efficiënte indeling van lades en kasten. Het bestaat uit indelingen en accessoires, zoals bestekvakken, messenblokken en slimme bordenhouders met greep. Maar ook doordachte kruidendoosjes met stift, een speciale weegschaal en zelfs een deegrol. ORGALUX biedt orde en overzicht in de keuken, elke dag opnieuw.

ORGALUX is verkrijgbaar bij de betere keuken design-centers en is ontworpen voor kwaliteitskeukens met Blum-laden van merken als Poggenpohl, Keller, Bruynzeel en Tulp keukens.

Meer informatie: www.blum.com / www.orgalux.com.

Publicatiedatum: 14 juli 2009

Reacties