Je keukenplan vooraf testen

“Hoe groot zal mijn nieuwe keuken zijn?” Heb ik genoeg plaats voor al mijn pannen?” De aankoop of renovatie van een keuken is niet altijd eenvoudig.

Zou het niet fijn zijn als je vooraf in jouw keukenplan kon rondwandelen om te zien en voelen of je plan wel klopt? Dat kan! Dankzij de Blum keukenproefrit kan je jouw toekomstige keuken al even ervaren.

Als consument kan je in de showroom terecht voor advies over ergonomie en de praktische indeling van hun keuken en lades. Is het keukenplan al getekend? Dan kun je tijdens de keukenproefrit een realistische indruk krijgen van je toekomstige keuken. Met keukenkastjes op wieltjes wordt het keukenplan op ware grootte nagebouwd.

Oplossingen op basis van onderzoek

Elke keuken heeft twee kanten: een mooie en een praktische. Het uiterlijk van je nieuwe keuken is uiteraard persoonlijk. Maar over de praktische kant kan je van Blum heel wat opsteken in de Blum Showroom. Zo’n bezoek is individueel, niet in een groep. Zo worden de tips en adviezen afgestemd op jouw persoonlijke keukenbehoeften, rekening houdend met bijvoorbeeld jouw leefgewoontes en gezinssamenstelling.

De tips van Blum zijn het resultaat van jaren onderzoek. Door gezinnen te filmen tijdens hun dagelijkse activiteiten in de keuken, merkte ze dat je in een goed geplande keuken maar liefst 20% minder afstand moet afleggen.

Evaluatie en optimalisatie op maat

De consulente toetst jouw keukenplan aan deze DYNAMIC SPACE basisprincipes. Samen bespreek je alle mogelijke ongemakken en zoek je oplossingen die het best bij jouw keukengebruik passen. Ook geeft de consulente jou een voorstel op maat voor de inrichting van jouw lades met ORGALUX. Met behulp van deze flexibele indelingen voor bestek, borden, kruiden, pannen, voorraad, flessen, afvalsortering, etc. schep je orde in de lades, blijft alles overzichtelijk en makkelijk grijpbaar!

Proefritje maken

Nu alles besproken is en waar gewenst aanpassingen in jouw keukenplan zijn aangebracht, komt de ultieme test: de keukenproefrit. Met verrijdbare kasten bouw je jouw keuken op ware grootte na. Net als bij een testrit met een auto, ervaar je wat koken en leven in je toekomstige keuken betekent: zo schat je loopafstanden correct in, test je de werkruimte op de werkbladen en ervaar je het comfort van ORGALUX lade-indelingen en accessoires. Kortom, in de Blum Showroom leer je de praktische kant van jouw keuken kennen. Een absolute aanrader!

Hoe werkt het?

Keukenplannen?

Maak een afspraak voor een DYNAMIC SPACE workshop in de Blum Showroom in Zaltbommel via het nummer 0418 569 062.
Voor België is er een Blum Showroom in Sint-Niklaas. Meer info via 03 778 71 11.

www.vanhoecke.com  www.blum.com