Interieur designmerk Brabantia nu ook verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Brabantia viert haar 100e verjaardag met nieuwste collectie in het grootste warenhuis van Nederland.

26 September 2019

Interieur designmerk Brabantia viert dit jaar haar 100e verjaardag. Om dit te vieren heeft Brabantia sinds kort de stijlvolle Bo Touch Bin Matt Black en de exclusieve Bo Touch Bin Vegan Leather Dutchdeluxes in espresso black in 5 Bijenkorf filialen staan. Ook pakt het interieurmerk online op www.bijenkorf.nl uit met een breed assortiment.

Tijn van Elderen, CEO bij Brabantia: “Wij zijn continu bezig om ons netwerk van online en offline retailpartners uit te breiden. We willen daar zijn waar de consument ons wil vinden. Daarom zijn we blij met onze nieuwste partner de Bijenkorf. We zien dit als een logische volgende stap die goed past bij onze prachtige producten. De huidige interieur designcollectie laat zien dat we daar ook thuis horen.” 

Brabantia introduceerde de Bo Touch Bin in 2017. Door het grote succes is de collectie nu uitgebreid met een limited edition, uitgevoerd in vegan leer. De Bo Touch Bin helpt mee om de impact op onze planeet te verminderen door recycling aan te moedigen. Zo is de Bo Touch Bin verkrijgbaar met één, twee of drie binnenbakken, waardoor je afval kunt scheiden op de manier die bij jou past. Daarnaast heeft Bo zelf ook een minimale voetafdruk. Zoals vele producten van Brabantia is de Bo Touch Bin Cradle-to-Cradle® gecertificeerd op brons niveau. Dutchdeluxes heeft een passie voor interieur en een liefde voor koken. Dit resulteert in modieuze en functionele producten voor in de keuken.

Een eeuw kwaliteit

Brabantia startte in 1919 als Van Elderen & Co in Aalst met de productie van melkbussen, kannen, zeven en trechters. Gedurende de jaren is Brabantia uitgegroeid tot een wereldwijd interieurmerk, bekend om de slimme en stijlvolle huishoudelijke producten. De eerste pedaalemmers werden gemaakt in 1952. Een ander hoogtepunt was de introductie van de iconische Patrice-print in 1969, gevolgd door de beroemde kunststof kurkentrekker in 1985. Hedendaagse favorieten zijn de unieke Bo Touch Bin en de Linn Collectie. Producten die zo mooi zijn, dat ze de dagelijkse klusjes plezieriger maken.

Meer informatie: www.brabantia.com

Reacties