De AMBIA-LINE lade-indelingen

De AMBIA-LINE lade-indelingen zijn een voltreffer dankzij hun elegante, minimalistische ontwerp en veelzijdige toepassingsmogelijkheden.

AMBIA-LINE in stalen ontwerp

De kaders uit kwaliteitsvol staal bieden maximale flexibiliteit gekoppeld aan hoge functionaliteit. Het gebruik is eenvoudig en intuïtief. De kleuren zijdewit mat, oriongrijs mat en terrazwart mat laten de lade en de binnenkant harmonieus versmelten.

AMBIA-LINE in houten ontwerp

AMBIA-LINE in houten ontwerp schept indrukwekkende orde en zorgt voor smaakvolle accenten aan de binnenkant van meubels. De kaders met mooie houtdecors zijn vrij te plaatsen en kunnen niet wegglijden. Met de decors Bardolino eik, Nebraska eik en Tennessee notenboom wordt de binnenkant van meubels stijlvol en tegelijk praktisch ingedeeld.

AMBIA-LINE keukenaccessoires

De elegante AMBIA-LINE keukenaccessoires combineren een mooi ontwerp met doordachte werking. Een messen-, borden- en kruidenhouder en een foliesnijder voor vershoud- en aluminiumfolie scheppen orde in de keuken. U hoeft nooit lang te zoeken naar de keukenaccessoires, want deze zijn overzichtelijk opgeborgen in de voorraadlade en dus snel bij de hand.

meer informatie

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.